Kirkeministeren melder skilsmisse ud på facebook

tirsdag d. 24. september 2013 kl: 9. 00 Af: Uffe Dahl
 
Kirkeminister Manu Sareen (S) skal skilles. Det har ministeren meddelt på sin Facebook-profil. Foto: Facebook.

Kirkeminister Manu Sareen (S) skal skilles. Det har ministeren meddelt på sin Facebook-profil. Foto: Facebook.

Det er med tiden blevet mere og mere i orden at gå fra hinanden trods ægteskab og i det moderne aluminium er der endda plads til at selv præster og andet folk af det højere borgerskab skilles uden nogen kigger skævt .

 

De blev forældre i 2017

Således er det nu også en faktum, at Danmarks kirkeminister, Manu Sareen (R) går fra hustruen og måske for at være helt med på noderne har ministeren valgt at dele dette med omverden via sin facebookprofil, hvor han skriver :

Manu Sareen i babylykke: -Nu er jeg far til fire

”Kære facebook-venner !
Denne opdatering handler om mit privatliv, og den er desværre trist. Jeg og min hustru, Anya, er flyttet fra hinanden efter 18 års samliv. Vi er selvfølgelig begge to meget kede af det. Vi er enige om at samarbejde og tage godt hånd om vores tre dejlige børn. Der er ikke en ”tredje person” involveret.
Jeg deler dette private med jer, fordi jeg ikke ønsker, at I skal høre det som rygte – eller pludselig se det i en avis. Og fordi I måske vil undre jer over, hvis jeg virker mærket.
Og så har jeg ikke mere at sige om det.
Pas på jer selv og hinanden.
Manu”

Sammen med hans kone Anya Degn Sareen har Manu Sareen tre børn.

Del din kommentar

Forsiden lige nu