Danske kendte: -Her følte vi os i fint selskab

søndag d. 2. juli 2017 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
Klub 100
Når man kører Fiat 500, så er det noget helt specielt køre i racerkøreren Tom Kristensens Audi R8, mener Thomas Skov. Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix (Arkivfoto)

De er i fornemt selskab i Røde Kors' Klub 100, men de kendte er med i mange fede klubber.

En lang række af Røde Kors’ kendte støtter var med, da Klub 100 fredag mødtes for at byde ti nye ambassadører velkommen i det fornemme selskab.

Og mens alle er enige om, at det er stort at være en del af en klub, som det seneste år har sikret fire millioner kroner til Røde Kors’ hjælpearbejde, så er der også andre steder, hvor kendisserne har følt sig i fornemt selskab.

Tv- og radiovært Thomas Skov forestiller sig eksempelvis, at han er med i en ret lukket klub af almindelige dødelige, der har fået lov til at dreje på rattet i racerkører Tom Kristensens bil.

– Jeg synes jo, at Tom Kristensen er et af se sejeste mennesker i verden.

– Under optagelserne til et program fik jeg lov til at køre hans Audi R8 med ham ved siden af mig, fortæller Thomas Skov, der tror stålfast på, at den klub ikke kan være særlig stor.

Master Fatmans bedste selskab

Anderledes mangfoldig er det bedste selskab, som dj og tv-vært Master Fatman nogensinde er blevet indlemmet i.

– Jeg føler, at det største øjeblik for mig var, da jeg kom til verden og blev en del af menneskeheden.

Kendt TV-vært er blevet far - igen

– Der kan man altså tale om en eksklusiv klub, siger dj’en med det borgerlige navn Morten Lindberg, inden han giver sig til at spille tonerne til Røde Kors-festen.

For ægteparret Maria Montell og Tomas Villum Jensen går det igen, at det at blive nomineret til – og modtage – priser, er en helt særlig følelse af at være en del af noget særligt.

Delte cigaret med Steven Tyler

Mens singleaktuelle Montell tidligere har været nomineret til en dansk grammy (nu Danish Music Awards, red.), så har Tomas Villum Jensen været i Hollywood som Oscar-nomineret for kortfilmen “Ernst & Lyset”.

– Der delte jeg en cigaret med Steven Tyler fra Aerosmith, og da jeg sagde, jeg var fra Danmark, vidste han godt, at vi var der som nominerede for kortfilmen.

– Der følte jeg virkelig, at jeg lige blev hævet op af, at han vidste, hvad jeg havde lavet, fortæller Tomas Villum Jensen.

Klub 100 er Røde Kors’ netværk af frivillige kræfter fra kultur- og erhvervslivet, som hvert år samler penge ind til hjælpearbejdet.

Sådan ønsker Frederiks ekskæreste ham tillykke med de 50

Hvert år tilføjes ti nye medlemmer – den såkaldte Klub 10 – som bliver årets hovedkræfter for Røde Kors.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu