Klum råsnaver med Game of Thrones-stjerne

onsdag d. 22. april 2015 kl: 18. 50 Af: Ritzau Fokus
 
Heidi Klum kysser med skuespilleren Pedro Pascal i ny musikvideo.

Heidi Klum kysser med skuespilleren Pedro Pascal i ny musikvideo. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Den blonde topmodel Heidi Klum kysser løs på skuespilleren Pedro Pascal, der er kendt for sin rolle i serien “Game of Thrones”.

Den tyske supermodel Heidi Klum kysser lystigt med skuespilleren Pedro Pascal, der er kendt for sin rolle som Oberyn Martell i hit-serien “Game of Thrones”. Det skriver MTV News.

Heidi Klum scorer meget yngre kæreste

Det er dog tale om professionelle kys, da både topmodellen og skuespilleren optræder i sangerinden Sias nyeste musikvideo, hvor de to skal udveksle kys.

– Han er den dejligste fyr og en virkelig flot fyr, så det var ikke svært at kysse ham, siger 41-årige Heidi Klum til MTV News om sine kys med skuespilleren.

Alligevel var situationen en smule underlig, fortæller modellen.

– Det er altid mærkeligt, når man møder en person for første gang og inden for fem minutter, så tungekysser man med den person. Meget underligt, siger Heidi Klum.

Hun fortæller dog til MTV News, at Pedro Pascal var meget professionel og hurtig til at falde ind i rollen, når kameraet begyndte at filme.

Cougar-Klum elsker sin unge filejs

– Han var helt klar. Det tog mig et par optagelser at blive mere komfortabel, siger modellen, der i musikvideoen til “Flame Meet Gasoline” også optræder med den ikoniske hvide paryk, som er kendt fra Sias musikvideoer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu