Kæmpeindtægt til Mariah Carey

onsdag d. 18. juli 2001 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Med et pladesalg på mere end 120 millioner og 14 singler på førstepladsen, skulle man tro, at Mariah Carey har skovlet penge ind. Men sådan er det ikke gået. Da naive Mariah Carey var bare 17 år gammel underskrev hun en mangeårig kontrakt med pladselskabet Sony, der viste sig at være ufordelagtig for hende.

“Jeg gik med til, at halvdelen af mine penge skulle gå til pladeselskabet, fordi jeg var vant til at være fattig. Indtil mit album “Rainbow” udkom, havde jeg slet ikke tjent de penge, som folk troede, fordi jeg var nødt til at dele de fleste penge med Sony. Først da jeg skrev kontrakt med Virgin, er der sket noget”, fortæller en synlig mere erfaren Mariah Carey.

Dansk TV-ansigt sætter millionhybel til salg Benny Andersen er død

Den nye 3-årige kontrakt indbringer Mariah Carey over 700 millioner kroner, og hun er naturligvis glad for de mange gryn. “Musik er min frelse, min velsignelse, og jeg er meget taknemmelig over at kunne købe et hus og en bil til min mor, der aldrig har haft penge”.

Mariah Carey tjener så mange penge, at man snart må forvente, at hun køber noget andet tøj end de små undertrøjer, hun render rundt i. Hun er 31, måske kunne hun klæde sig som en voksen?

Del din kommentar

Forsiden lige nu