Kæmper mod Tolkien

tirsdag d. 2. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Peter Jackson, der instruerer Lord Of The Rings, kæmper en hård kamp mod Tolkien familien. Jackson vil gerne bevare de tusindevis af sværd, rustninger, kostumer og opbyggede scener der blev brugt i de tre film. Han har foreslået at bygge en Lord Of The Rings museum i Wellington, hvor filmene blev indspillet, men dette vil Tolkien familien ikke gå med til. Det er specielt Christopher Tolkien der er imod forslaget, det siges også, at han ikke var for glad for filmene.

Desværre har New Line Cinema ikke en lovlig autoritet til at lade museet bygge. Når Jackson ikke kan få sit museum, så insisterer han på, at man bygger en stor bronzestatue af hovedrollerne, som en tak til byen og dens indbyggere for deres gæstfrihed. Men dette vil Tolkien familien heller ikke gå med til.

Jane Aamund sænker prisen på sin udsigts-villa

På trods af de mange problemer med familien, vil Jackson stadig gerne lave filmen The Hobit, hvis han bliver spurgt. Premieren på The Return Of The King igår, var en oplevelse ud over det sædvanlige. Liv Tyler, Orlando Bloom og Elijah Wood udtaler alle tre, at dette virkelig var den største dag i deres liv, og at hele premieren var større end Oscar uddelingen. Rygterne lyder, at Lord Of The Rings enten vil dominere Oscaruddelingen til februar, eller under alle omstændigheder tage en del priser med sig hjem. Man regner med, at prisen for Bedste Instruktør vil gå til Peter Jackson.

Del din kommentar

Forsiden lige nu