Se billedet: “Knaldperlen” er blevet far

onsdag d. 20. september 2017 kl: 13. 31 Af: Elo Christoffersen
Knaldperlen er blevet far
Søndag blev "Knaldperlen" Walid Bechara og Kia Sødergreen forældre. Foto: Discovery Networks Danmark (Arkivfoto)

"Knaldperlen" og kæresten blev søndag forældre.

“Knaldperlen” Walid Bechara og Kia Sødergreen er blevet forældre.

Knaldperlen vender tilbage på tv

Velskabt søn

Søndag fødte Kia en velskabt søn:

– I søndags kl. 08.02, d. 17.09.17 kom Marcus til verden sund og rask med en vægt på 3680 gram og 52 cm lang. Fødslen var meget lang og hård med veer i 24 timer, og jeg har været lidt følelsesmæssig påvirket dagene efter. Vi har det alle 3 rigtig godt, Walle er en stolt og fantastisk far, og nu nyder vi bare hinanden fuldt ud. Min kærlighed til dette lille vidunder, som jeg nu kan kalde for min søn, er ubeskrivelig, skriver Kia Sødergreen i teksten til billedet, der viser “Knaldperlen” og sønnen.

I søndags kl. 08.02, D. 17.09.17 kom Marcus til verden sund og rask med en vægt på 3680 g og 52 cm lang👶🏼💙🍼. Fødslen var meget lang og hård med veer i 24 timer og jeg har været lidt følelsesmæssig påvirket dagene efter. Vi har det alle 3 rigtig godt, Walle er en stolt og fantastisk far 😃❤️og nu nyder vi bare hinanden fuldt ud. Min kærlighed til dette lille vidunder som jeg nu kan kalde for min søn er ubeskrivligt ❤️. #gravid2017 #født #baby2017 #nybagteforældre #babydreng #voressøn #voressukkerknald #kærlighed #baby #vielskerdig #babyboy #momlife #babystuff #baby #knaldperlen

A post shared by Kia Sødergreen (@kia.sodergreen) on


Parret mødte hinanden i Kanal 5-programmet “Kongerne”, hvor de i øvrigt dyrkede sex for åben skærm. De blev kærester og i 2015 flyttede de sammen.

Det er ikke lykkedes Kendte.dk, at få en kommentar fra Walid Bechara.

Del din kommentar

Forsiden lige nu