Knust Gaga henter kærlighedsråd hos sangveteran

søndag d. 18. september 2016 kl: 15. 25 Af: Ritzau Fokus
Lady Gaga arrives at the Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, California, Lady Gaga
"Pokerface"-stjernen nyder godt af en stor opbakning fra sin familie, men det er ikke alt, hun ønsker at fortælle sine forældre om. Foto: DANNY MOLOSHOK/Scanpix.

Popprovokatøren Lady Gaga spørger den amerikanske sanger Tony Bennett om kærlighedsråd.

I slutningen af juli tog den verdenskendte sangerinde Lady Gaga bladet fra munden og fortalte hele verden, at hun har sat forlovelsen med skuespilleren Taylor Kinney på pause.

Det har gjort ondt på popprovokatøren, der heldigvis har fundet sig en god ven i nøden. Når Lady Gaga har brug for hjælp til at hele det knuste hjerte, ringer hun derfor til den amerikanske sangveteran Tony Bennett.

– Hvem ringer jeg til, når jeg har hjertesorger? Jeg ringer til Tony. Det gør jeg virkelig, siger hun ifølge mediet Female First.

Vil ikke tale om alt med sine forældre

“Pokerface”-stjernen nyder også godt af en stor opbakning fra sin familie, men det er ikke alt, hun ønsker at fortælle sine forældre om.

– Nogle gange vil du ikke ringe til din mor for at få det hele ud, fordi så bliver hun nervøs. Så ringer du til din far, og han bliver vred og får lyst til at banke fyren, forklarer Lady Gaga om, hvorfor hun tyer til Tony Bennett, når hun har brug for en opmuntrende snak.

Mystik om kendt models død: Lady Gaga trækker i land

Popdivaen har længe haft et tæt venskab med den nu 90-årige crooner, og hun havde endda booket ham til at synge en sang eller to til det planlagte bryllup med sin nu eksforlovede.

Taylor Kinney, der er kendt fra tv-serien “The Vampire Diaries”, friede til sin udkårne på valentinsdag sidste år, og herefter gik bryllupsplanlægningen i fuld gang.

Forlovelse på pause

Men travle kalendere satte en kile i forholdet mellem de to turtelduer, og i juli afslørede Lady Gaga på det sociale medie Instagram, at forlovelsen var sat på pause.

– Taylor og jeg har altid troet på, at vi er soulmates. Ligesom alle andre par har vi også op- og nedture, og vi har taget en pause, skrev sangerinden i opslaget.

Lada Gaga aflyser koncert Danmark

Den 30-årige sangerinde og den 35-årige skuespiller havde dannet par siden 2011.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu