Knust tv-stjerne mister alt i naturkatastrofe

onsdag d. 17. august 2016 kl: 17. 15 Af: Ritzau Fokus
Cast member Pierce poses at the premiere for the television movie
Det er ikke første gang, at en naturkatastrofe får fatale konsekvenser for Wendell Pierce. Foto: MARIO ANZUONI/Scanpix (Arkivfoto)

Skuespilleren Wendell Pierce, som har medvirket i serien "The Wire", har for anden gang mistet sit hjem under en amerikansk naturkatastrofe.

En dansk talemåde siger, at lynet aldrig slår ned samme sted to gange.

Den påstand kan den amerikanske skuespiller Wendell Pierce dog langt fra skrive under på. I en video på det amerikanske medie TMZ forklarer “The Wire”-stjernen, hvordan hans hjem for anden gang er blevet jævnet med jorden. Denne gang efter voldsomme oversvømmelser i byen Baton Rouge i Louisiana.

I videoen kan man se, hvordan den 52-årige stjerne tydeligt er berørt over igen at have mistet alle sine ejendele og sit hus, og da følelserne endelig får frit løb, ønsker Wendell Pierce ikke at gøre det følelsesladede interview færdigt.

Mistede også sit barndomshjem

Det er ikke første gang, at en naturkatastrofe får fatale konsekvenser for Wendell Pierce. Det er nemlig ikke mere end 11 år siden, at “Selma”-skuespilleren mistede sit barndomshjem, da orkanen Katrina pulverisede store dele af byen New Orleans.

Uheldet, som igen har ramt Wendell Pierce, har imidlertid fået ham til at tænke på den generøsitet, som det amerikanske folk viste, dengang ofrene for orkanen Katrina i 2005 havde mistet alt. Det skriver skuespilleren i en opdatering på sin Twitter-profil.

– Mine naboer og jeg er blevet oversvømmet i Baton Rouge. Jeg bliver mindet om den generøsitet, som blev givet til mig og min familie, da orkanen Katrine slog ned. Nu vil vi tage os af jer, skriver Wendell Pierce på Twitter.

Se Wendell Pierces opslag fra Twitter her:


Videoen fra TMZ:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu