Her er køberen af Laudrups strandvejs-villa

torsdag d. 9. februar 2017 kl: 10. 40 Af: Elo Christoffersen

It-iværksætter har købt Brian Laudrups luksusvilla på Skodsborg Strandvej nord for København.

Efter syv on/off-år på boligmarkedet kunne en af Danmarks bedste fodboldspillere gennem tiderne Brian Laudrup for få uger siden fløjte boligsalget af, pakke flyttekasserne og overdrage nøglerne til den nye ejer.

Det skriver Boliga.dk.

Og selvom der fremover kommer til at stå et nyt navn på døren, kommer ejendommen på Skodsborg Strandvej nord for København ikke til at skulle vænne sig til et helt nyt ansigt.

Det er nemlig it-iværksætteren Martin Thorborg – en af mændene bag sitet med det muntre navn Jubii – der har købt ejendommen i første række til Øresund.

Over 11 millioner kroner

Det og den endelige salgspris viser ejendommens tinglysningsattest, der gik igennem onsdag eftermiddag.

Mads Steffensen sænker prisen på huset - igen

Men selvom parret har fået huset en del under den pris, som Laudrup i 2010 først sendte ejendommen på markedet til, er it-millionæren ikke kommet helt billigt til de 156 kvadratmeter.

Nøglerne skifter nemlig lommer til en pris på 11.300.000 kr., oplyser Boliga.dk.

Det er 4,6 millioner mindre, end Brian og Mette Laudrup håbede at få i 2010 – og en halv million mindre, end huset senest var udbudt til via liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen.

Sælger billigere end købt

Med salgsprisen ender Laudrup-parret dog ikke ligesom storebror Michael Laudrup, der også netop har solgt sit strandvejs-palæ, med at høste en gevinst ved salget.

Brian og Mette Laudrup lagde nemlig selv 14 millioner kr., da de i efteråret 2007 rykkede ind på adressen på Nordsjællands liebhaverkyst , skriver Boliga.

Oveni det kommer den stribe af forbedringer i huset, som ægteparret har stået for.

Familien Thorborg kan nemlig se frem til at flytte ind på 156 kvadratmeter, der er gennemgående istandsat med blandt andet nyt køkken og nye badeværelser, en lys opholdsstue med pejs, to soveværelser, en glas-udestue og et separat anneks med bad og walk-in closet.

Og – naturligvis – en træterrasse med panoramaudsigt over Øresund.

Iværksætter til benet

Martin Thorborg har siden internettets spæde begyndelse i Danmark gjort sig særligt bemærket i erhvervsmanegen med etableringen af en lang række virksomheder centreret omkring internettet.

Datingkonge sætter mini-palæ til salg

Først var det således med egen spil-gesjæft hjemme på privatcomputeren, siden har virksomheder som SPAMfighter, Agera og regnskabssystemet Dinero også skrevet sig ind på CV’et.

Mest kendt er Thorborg dog nok for 90′er-hittet Jubii – Danmarks første søgemaskine – der i dag er ejet af Nordjyske Medier og leverer nyheder og underholdning til sine brugere.

Del din kommentar

Forsiden lige nu