Ulovlig køre-kiks klippes ud af kendisprogram

tirsdag d. 8. november 2016 kl: 15. 06 Af: Ritzau Fokus
helt-aerligt3_web
Andrea Elisabeth Rudolph brød loven, da hun lånte sin bil til Mette Lindberg i programmet "Helt Ærligt". Foto: Discovery Networks Danmark.

Kanal 4 må slette scener i program, efter to kendte tv-værtinder brød loven i "Helt Ærligt".

Mandag kunne Ritzau Fokus afsløre, at der i Kanal 4’s program “Helt Ærligt” sker en reel lovovertrædelse, når iværksætteren og tv-værtinden Andrea Elisabeth Rudolph låner sin bil ud til sangerinden og “X Factor”-dommeren Mette Lindberg, der ikke har taget kørekort.

Ups: Danske kendiskvinder bryder loven i tv-program

Nu har Kanal 4 taget konsekvensen af kikset og sat sig for at klippe hele køreturen ud af tv-programmet, der skal gå i luften allerede onsdag aften.

– Vi har undersøgt sagen og er blevet opmærksomme på, at køreturen foregår på en privat fællesvej. Her gælder færdselsloven dog også, siger kommunikationschef ved Discovery Networks Danmark, Rasmus Mariegaard og fortsætter:

– Derfor er produktionsselskabet, der har lavet programmet, ved at færdiggøre en ny version af programmet, hvor det omtalte klip ikke er med.

Lindberg kører bil på privat vej

Andrea Elisabeth Rudolph tilbyder i “Helt Ærligt”, at Mette Lindberg kan prøve at køre i hendes bil på en stille, privat vej i Nordsjælland, hvor iværksætterens sommerhus ligger.

Men det er altså forbudt.

– Under de givne omstændigheder er det strengt ulovligt. Og det koster en rimelig dyr bøde, sagde pressetalsmand Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi mandag til Ritzau Fokus.

Han kunne ydermere oplyse, at Andrea Elisabeth Rudolph også overtrådte loven ved at låne sin bil ud til én, hun var bekendt med ikke havde kørekort./ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu