Kørelærer kendt fra TV havde ét krav til producenten

mandag d. 14. maj 2018 kl: 11. 59 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Jeff Hansen fra Jeffs Køreskole i Skanderborg er blevet kendt over det meste af landet for sit indædte had til Citroën Berlingo og kaninføde. Han havde ét krav for at ville være med.

For Jeff Hansen, der er kørelærer og indehaver af Jeffs Køreskole i Skanderborg, har det været noget af en overraskelse, hvor morsom, mange danskere faktisk synes, han er. Det var som sådan ikke en del af planen, da han sagde ja tak til at deltage i TV2 Zulu-programmet Kørelærerne.

Især to klip, som produktionen har delt på Facebook i reklameøjemed, har gået sin sejrsgang. Begge består af Jeff, der ytrer sig om sit liv. “Min krop, den kan ikke tåle salat. Alt, hvad der er grønt, det er ikke noget for mig. Kun kød. Det du’r til gengæld også“, siger han i det ene.

Den østjyske kørelærer fortæller til Newsbreak.dk, at han helt generelt synes, det har været sjovt at være en del af det fire mand store hold, som TV-producenten har fulgt og optaget på deres egentlig helt almindelige arbejde.

– Nu står der jo Jeff på min nummerplade, så der er da mange, der ser mig og genkender mig. Kan de huske mig om fem-10 år, når de skal have køretimer, så er det da godt givet ud, siger han.

Sex and the city-stjernen overrasker: Tager vildt karriereskift

Jeg er mig selv

For seere af programmet – måske også de, der blot har set de små Facebook-klip – kan hele scenariet med de fire kørelærere godt virke lidt opstillet, for sådan er der vel for pokker ikke nogen, der tænker og gør? Jo, det forsikrer kørelærer Jeff Newsbreak.dk, at der er.

– Et af de krav, jeg havde til folkene bag, var, at jeg ville holde mig til, hvem jeg er. Det kunne ikke du, hvis de ikke ville have mig sådan. Det ville de så gerne. Den måde, man ser, jeg er på i programmet, det er også sådan, jeg underviser, siger han.

Køreskoleindehaveren er med på, at programmet er klippet sammen på en måde, så det fremstår mest muligt morsomt. Han fortæller dog, at han selv har set programmet og ikke synes, han bliver fortolket.

– Jeg ville nok sige ja til at medvirke igen, hvis jeg blev spurgt, men hvis der bliver lavet endnu en sæson, så har jeg i hvert fald ikke hørt noget om det, siger han.

95 procent synes, jeg har ret

Et af de mest legendariske øjeblikke i programmets historie er et klip med Jeff, der står på manøvrebanen og fortæller om, hvilke biler, der du’r og hvilke, der absolut ikke gør. Vi kan godt afsløre, at Citroën Berlingo ikke er i kridthuset.

Det kan godt være, at nogen folk er ligeglade med, hvad bil de har. Det er der jo nogen, der er. Altså, hvis man køber en Citroën Berlingo, så er man jo ligeglad. I min verden. Det er det klammeste, der overhovedet findes. Det dur ikke, jeg vil ik’ ha’et“, lyder det på klingende østjysk. Du kan se klippet, der har taget røven på Jeff, nederst i artiklen.

Kørelæreren, der i øvrigt kører Audi, fortæller Newsbreak.dk, at han er noget overrasket over, hvor mange Facebook-brugere har set klippet. I skrivende stund taler vi 873.000 visninger.

Hvorfor hedder det TV2 Lorry? Forklaringen er rigtig gammel

– Det er nok fordi, 95 procent synes om det, fordi de ved, jeg har ret. De sidste fem procent kører nok Berlingo, konkluderer den lune jyde.


https://www.facebook.com/tv2zulu/videos/10155191084821783/”]

Del din kommentar

Forsiden lige nu