Kokainsniffende kendis-kok nægter Oprah-rygte

torsdag d. 12. december 2013 kl: 11. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Nigella Lawson har haft en hård tid.

Nigella Lawson har haft en hård tid. Foto: Sang Tan AP

Nigella Lawson har ikke sagt ja til at fortælle om kvælertaget, kokainen og den kontroversielle retssag til Oprah Winfrey.

Kendis-kokken Nigella Lawson har skabt overskrifter i medierne, hvor hun har været genstand for stor opmærksomhed, siden en fotograf fangede et billede af hende og ægtemanden Charles Saatchi, der tog kvælertag på hende.

Efter X Factor-exit: Sådan har Vita det i dag

Det blev nemlig startskuddet til en lynskilsmisse, og lige nu er hun i retten, hvor hendes tidligere assistenter er tiltalt for fusk med hendes økonomiske midler.

Undervejs er det kommet frem, at Nigella Lawson flere gange har taget kokain, og det har i den grad påvirket hendes rygte. Men det har hun, ifølge en medarbejder, ikke tænkt sig at rette op på ved at tage imod talkshow-værten Oprah Winfreys tilbud om at fortælle sin side af historien på tv.

I retten onsdag lød det ellers fra assistenternes forsvarer, Karina Arden, at Nigella Lawson havde sagt ja til en eksklusiv aftale med Oprah Winfrey, der skulle interviewe hende i januar, men det benægter Anzelle Wasserman, der arbejder for kokken.

– Det er ikke korrekt, siger hun.

Dagens Babe er fra Down Under - men hun måtte gerne komme herop til os

Talkshowdronningen Oprah Winfrey er ellers kendt for at agere skriftestol for kendisser. Det var her, sangerinden Whitney Houston i sin tid bekendte sit stofmisbrug, og her, tv-værtinden Ellen DeGeneres offentligt fortalte, at hun er lesbisk.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu