Komedie-stjerne fundet død på hotelværelse

mandag d. 7. april 2014 kl: 8. 15 Af: Ritzau Fokus
 

I sidste afsnit af tv-serien “Seinfeld” spillede Pinette en mand, som var blevet røvet og havde fået stjålet sin bil. Foto: Stuart Ramson AP

Komikeren John Pinette er død efter en blodprop i lungen.

Komikeren John Pinette, bedst kendt for sin rolle i det sidste afsnit i tv-serien “Seinfeld”, er gået bort. Det oplyser hans manager, Larry Schapiro, til The Hollywood Reporter.

Pinette blev fundet på sit hotelværelse i byen Pittsburgh, og en lægeundersøgelse viser, at komikeren døde af naturlige årsager. Ifølge manageren var det en blodprop, der var årsagen til Pinettes bortgang.

Kolleger til Pinette har brugt de sociale medier til at hylde den afdøde komiker.

– John Pinette. Sjov mand. Venlig mand. Hvil i fred, skriver skuespilleren og tv-værten Bob Saget på sin Twitter-profil, og værten Caroline Rhea hæfter sig ved John Pinettes unge alder.

– Jeg var så heldig at have haft mange job sammen med John Pinette, som var ligeså sød, som han var sjov. Virkelig trist for hans familie. Alt for ung, skriver hun.

Pinette nåede at blive 50 år og har blandt andet medvirket i filmene “The Punisher” og “The Last Godfather”.

I sidste afsnit af “Seinfeld”, som gjorde Pinette berømt, spillede han en mand, som var blevet røvet og havde fået stjålet sin bil.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu