Komiker gjorde grin med prins Harry til gallashow

onsdag d. 9. december 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Prins Harry lod trods alt til at tage kunne tage spøgen, og efter showet mødtes han med Jack Whitehall og resten af de optrædende.

Prins Harry lod trods alt til at tage kunne tage spøgen, og efter showet mødtes han med Jack Whitehall og resten af de optrædende. Foto: Paul Hackett/AP

Prins Harry var komikeren Jack Whitehalls yndlingsoffer i en grænsesøgende optræden, hvor prinsen selv var til stede.

Prins Harry fik en tur i vridemaskinen, da han deltog i det årlige gallashow “Royal Variety Performance” i går aftes, og ifølge den britiske tabloidavis The Mirror havde han til tider svært ved at se det morsomme i det.

Derfor lader royal familieforøgelse vente på sig

Forestillingen er en festlig begivenhed, der blandt andet indeholder standup, og her kom Harry for alvor i skudlinjen hos den britiske komiker Jack Whitehall.

– Jeg tror ikke, at der er nogen som helst, der kunne tænke sig, at prins Harry kommer i spidsen for landet i bare en uge. Kan i forestille jer der? Det ville svare til, at forældrene tog på ferie og lod deres børn være alene hjemme, jokede komikeren, der er kendt fra det britiske tv-program “Bad Education”.

Prins Harry morede sig ikke

Ifølge den britiske avis The Mirror var prins Harry den eneste i salen, der tilsyneladende ikke morede sig over joken, og han nøjedes med at ryste på hovedet.

Jack Whitehall fortsatte dog ufortrødent med at udpensle, hvordan prins Harry på trods af sin royale titel inderst inde bare en drengerøv.

Komikeren lavede blandt andet sjov med, at prinsen ville være den første til at barbere øjenbrynene af sine venner, hvis de faldt fulde i søvn.

Komikeren holdt sig heller ikke tilbage, når det kom til prinsens karriere i militæret, der har budt på to udsendelser til Afghanistan.

– Jeg prøver ikke at underkende alt det, du har opnået i hæren. Det var jo en virkelig flot bedrift. Jeg tror, at du må være den første person, der har fået Victoriakorset bare for at gå ud af skyggen i Afghanistan. Det kan ikke have været nemt for en rødhåret i den varme!, jokede han.

Afsløring: Én ting gik galt til kongeligt bryllup

Efter forestillingen gik Harry lige forbi komikeren uden at værdige ham et blik, men det var dog kun en spøg, og bagefter havde de to en venskabelig samtale.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu