Tracy Morgan i vildt comeback efter dødstragedie

tirsdag d. 20. oktober 2015 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespilleren Tracy Morgan brillerede i weekenden med sit enestående comeback efter mange måneders genoptræning på grund af en trafikulykke.

Efter en voldsom trafikulykke med dødelige konsekvenser har Tracy Morgan kæmpet sig tilbage til livet.

I juni sidste år torpederede en lastbil fra supermarkedskæden Walmart bagenden på den 46-årige skuespiller og komikers limousine. En person blev dræbt og flere andre – inklusive den folkekære komiker – blev hårdt kvæstet.

Med stok i hånden fortalte den folkekære Emmy-nominerede tv-stjerne tydeligt berørt i NBC’s “Today Show”, at han stadig led af kraftig hovedpine og næseblod knap et år efter den fatale trafiktragedie, hvor han fik et slemt hovedtraume og brækkede adskillige knogler i kroppen.

Folkekær komiker gifter sig efter ulykke

Endelig tilbage

Efter mange måneders genoptræning vendte Morgan så i weekenden endelig tilbage, hvor det hele startede. I 1996 blev han en del af sketchshowet “Saturday Night Live” helt ind til 2003, hvor han brød igennem, og lørdag gik han så på scenen for første gang siden dødsulykken samme sted, hvor han i sin tid debuterede.

Sammen med sine medspillere fra komedieserien “30 Rock”, Tina Fey, Alec Baldwin, Jane Krakowski og Jack McBrayer, brillerede Morgan med sit enestående comeback i en rørende og sjov monolog.

– Folk tænker sikkert: “Kan han overhoved tale? Er han mentalt 100 procent tilbage?”, men sandheden er, at det har jeg aldrig nogensinde været, jokede den folkekære komiker over for det jublende publikum.

Rørende ord til komikeren

Blandt de begejstrede grin og den spiddende satire fik Morgans kollega, Tina Fey, også sagt et par rørende ord til komikeren.

– Jeg vil sige noget fra hjertet, Tracy, og det her er ikke en joke: Vi er så glade for, at du er ok igen, og vi er så lykkelige over, at du er klar til at få folk til at grine igen, sagde den 45-årige kvindelige komik-komet, hvortil Morgan svarede:

– Som du kan se, bliver alting fint igen, så nu er det tid til at være sjov.

Tracy Morgan i sammenbrud efter dødsulykke

Se Morgans comeback øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu