Lasse Rimmer er officielt forelsket

onsdag d. 23. september 2015 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Lasse Rimmer er forelsket. Foto: Facebook

Lasse Rimmer er forelsket. Foto: Facebook

At Lasse Rimmer er til unge piger er ikke noget nyt. Nu er han Facebook-officielt i et forhold med den 23-årige Line Hoffmeyer

Efter en periode som single har Lasse Rimmer fundet kærligheden igen. Tirsdag blev forholdet til den 23-årige Line Hoffmeyer Facebook-officielt – og så er det officielt!

Kendis-komikers bryllup aflyst

Lasse Rimmer har i sin single-tid datet. Blandt andet måtte Nikita Klæstrup melde ud på sin blog, at hun havde været på et par dates med komikeren. Det var dog mest af nød, for de to var slet ikke på vej ind i et seriøst forhold.

Den unge kvinde, som Lasse har kastet sin kærlighed på studerer International Humanities på RUC og arbejder ved siden af i Matas i Amager Centeret. Desuden har hun for næsten fire år siden modtaget et nyt hjerte. Som hun skriver på sin Facebook-profil i forbindelse med kampagnen Giv Livet Videre:

– For tre år og tre måneder siden, var der et menneske der ikke længere skulle bruge sit hjerte. Jeg havde brug for et andet end mit eget, og så fik jeg vedkommendes. Jeg kan lide at tænke, at det menneske selv havde taget stilling. At det var det menneskes smukke ønske, at redde et andet liv, når sit eget ikke kunne reddes.

Lasse Rimmer har bekræftet forholdet over for Ekstra Bladet:

– Hun skrev til mig med nogle spørgsmål til en universitetsopgave. Vi skrev sammen, mødtes og drak noget vin, og ja, det er historien, siger den 43-årige komiker.

Dansk skuespiller springer ud som tv-vært

Tillykke til de nye par.

Del din kommentar

Forsiden lige nu