Jonatan Spang prikker til dyrekortsfanatikere

fredag d. 15. maj 2015 kl: 8. 34 Af: Ritzau Fokus
 
Jonatan Spang bruger utraditionelle metoder til at komme i kontakt med enlige mødre.

Jonatan Spang bruger utraditionelle metoder til at komme i kontakt med enlige mødre. Foto: JANUS ENGEL/POLFOTO

Jonatan Spang sender Danmarks singlemødre en utraditionel opfordring til at kontakte ham, idet han lokker med populære dyrekort.

Egentlig er de bare spillekort med forskellige dyr på. Alligevel har de formået at få følelserne i kog hos blandt andet en masse enlige mødre i Danmark.

Amalie snaver med både komiker og radiovært

Og disse enlige mødre, der næsten for enhver pris vil samle alle de forskellige dyrekort til deres børn, forsøger komikeren Jonatan Spang nu at få fat i.

– Er der nogle liderlige eller desperate enlige mødre på linjen? spørger han således om et billede af fem forskellige pakker af de populære kort på sin Instagram-profil.

Dyrekortene er en del af en kampagne fra Dansk Supermarked, hvor man får udleveret en pakke kort til samlingen, når man køber produkter i deres supermarkeder.

Men mange forældre har været rasende over, at det er for svært at samle alle de forskellige kort, og en mor klagede sågar over kortene til ombudsmanden.

Og det er også svært at få fingrene i alle de forskellige dyrekort. Ifølge faktatjek-programmet Detektor fra Danmarks Radio skal man nemlig af med lige godt 76.000 kroner, hvis man vil være sikker på at få alle de forskellige dyr med hjem til samlingen.

Jonatan Spang: Det føles tomt at kigge indad

Se Jonatan Spangs hilsen til de dyrekortshungrende enlige mødre her: https://instagram.com/p/2rDWd3LRQr/?taken-by=jonatanspang

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu