Komikerdatter: Sådan håndterede jeg fars død

fredag d. 19. august 2016 kl: 7. 04 Af: Ritzau Fokus

Zelda Williams, der er datter af den afdøde komiker Robin Williams, fortæller i et nyt interview, hvordan hun håndterede den store sorg.

Det var et stort chok for hele filmverden, fans og i særdeleshed familien, da den folkekære komiker og skuespiller Robin Williams blev fundet død i august for to år siden.

Det efterlod familien i dyb sorg, og nu taler skuespillerens datter, Zelda Williams, ud om, hvordan hun håndterede den store smerte, der ramte hende og resten af Williams-familien.

– Jeg blev ved med at sige til mig selv “jeg står op og laver det, jeg elsker” og “I morgen vil jeg vågne op glad og elske det, jeg laver”. Fordi det er alt, hvad man kan gøre, siger hun i et interview med tv-værten Chelsea Handler i talkshowet “Chelsea”, der kører på Netflix.

Robin Williams' enke afslører: -Min mand led inden døden

Påvirket af omverdenen

Ifølge Zelda Williams var hun også påvirket af omverdens reaktion på hendes store tab. Hun fortæller i showet, at folk var meget opmærksomme på, hvordan hun havde det. Og selv hvis hun sagde, at hun havde en god dag, ville venner og bekendte stadig spørge om, hvad der var galt.

– Det var meget underligt, for i et stykke tid var der ikke nogen, der ville lade mig gøre noget, siger Zelda Williams, der i den efterfølgende periode fik skrevet 12 manuskripter.

– Jeg så ikke dagslys i en periode. Det gør jeg mere nu. Jeg arbejder hårdt, og det har været dejligt, for så kommer man ikke til at sidde med sig selv for længe, siger hun til Chelsea Handler.

Efter selvmord: Sådan bliver Robin Williams mindet af sin datter

Den amerikanske skuespiller Robin Williams blev fundet død i sit hjem i Tiburon i det nordlige Californien den 11. august 2014. Senere kom det frem, at den populære komiker og skuespiller havde begået selvmord.

Se en del af Chelsea Handlers interview med Zelda Williams her:

Del din kommentar

Forsiden lige nu