Kommende Batman om kritik: Jeg kan klare det

søndag d. 22. september 2013 kl: 21. 19 Af: Ritzau Fokus
 

Ben Affleck Foto: U.S. Navy / Wikimedia Commons free

Den kommende Batman, skuespilleren Ben Affleck, mener ikke, det er et problem at stå igennem den megen kritik.

Det er svært at skulle træde i de samme fodspor som skuespilleren Christian Bale. Særligt når det drejer sig om hans anmelderroste rolle som Batman i de seneste tre film om den nataktive selvtægtshelt.

Og skuespilleren Ben Affleck har da også skullet finde sig i ikke så få kritiske røster, efter det kom frem, at han bliver den næste til at iføre sig det sorte kostume i filmen “Man of Steel 2”.

Batman-stjerne afslører: -Jeg var på alkoholafvænning

Men det er nu ikke noget, der holder ham vågen om natten, forklarer han til tv-værten Jimmy Fallon i talkshowet “Late Night with Jimmy Fallon”.

– Jeg klarer den. Jeg er en stor dreng. Hvis jeg kan klare at misse en Oscar, så kan jeg klare alt. Jeg klarer det møg, jeg er meget stærk, griner skuespilleren, der gik glip af en nominering for bedste instruktør for filmen “Argo” ved året Oscar-uddeling.

Affleck var da også blevet advaret af filmens producere i tide, da han sagde ja til rollen.

– De sagde: “Bare lad være med at bruge internettet i et par dage”. Da jeg så offentliggørelsen, kiggede jeg på den første kommentar, og den lød: “Neeeeeeeeeeej!” Men Warner Brothers skyndte sig at vise mig, hvordan folk tidligere havde reageret giftigt på andre rolleafsløringer, fortæller den 41-årige skuespiller.

Prisuddeling: Her er årets værste filmflop

“Man of Steel 2” forventes at ramme biograferne i sommeren 2015.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu