Kommende kendispar glæder sig digitalt

lørdag d. 6. september 2014 kl: 12. 45 Af: Ritzau Fokus
 
Tv-vært Ibi Støving (th.) og fodboldspilleren Simon Makienok (tv.) har glædet sig så meget til deres bryllup i dag, lørdag den 6. september, at det er sevet ud på de sociale medier.

Tv-vært Ibi Støving (th.) og fodboldspilleren Simon Makienok (tv.) har glædet sig så meget til deres bryllup i dag, lørdag den 6. september, at det er sevet ud på de sociale medier. Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO

Tv-værten Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok lader sig i dag smede sammen, og det har kunnet ses på de sociale medier.

Ethvert kendisbryllup er uundgåeligt lig med stor mediebevågenhed og aktivitet på de sociale medier.

Ibi Støving sygemeldt: Bakterie i nyrerene

Og mens dagens bryllup mellem tv-vært Ibi Støving og fodboldspilleren Simon Makienok først finder sted i eftermiddag, lørdag den 6. september, så har man allerede det sidste døgns tid kunnet se de to gøre sig klar til den lykkelige begivenhed på både blogs, Twitter og Instagram.

– Om ca 24 timer…..Mrs Makienok, tweetede den spændte brud Støving fredag den 5. september efterfulgt af en hjertesmiley. Bare så der slet ingen tvivl var om hendes kærlighed.

Tweetet kom dagen efter, at den 39-årige tidligere model på sin blog “Crystal Shark & Baby Kid” blandt andet kunne løfte sløret for, at det er hendes egne kreative fingre, der har stået for bordkortene til eftermiddagens bryllup.

Også den 16 år yngre Simon Makienok har haft svært ved at skjule sin begejstring den seneste tid. Også selv om han går glip af landskampen mod Armenien søndag den 7. september. Et billede på Instagram viser fodboldspilleren på vej hjem til København, efter han netop har skrevet under på en fireårig kontrakt med det italienske fodboldhold Palermo.

– cph. største dag i mit liv er lige om hjørnet, skriver den 23-årige fodboldspiller til billedet og krydrer teksten med smileys af både fly, vielsesringe og et lille englehoved.

Brylluppet er både Makienok og Støvings første rigtige af slagsen, efter Ibi Støving for år tilbage snublede ind i et meget kortvarigt ægteskab med vennen Kevin i Las Vegas. Nyheden om parrets forestående bryllup kom frem tidligere på året.

Se billederne: Ibi og Makienok udvider familien

Se billedet her:

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu