Nu kommer Disneys award show til Danmark

tirsdag d. 24. maj 2016 kl: 9. 12 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg

Den 27. maj bliver Radio Disney Music Awards sendt i Danmark for første gang nogensinde, og Julie Bjerre er den danske vært.

Julie Bjerre blev kendt, da hun vandt talentshowet Mentor på DR og senere stillede op i det danske Melodi Grand Prix. Nu er hun kommet i stald hos Disney – og skal være vært for Radio Disney Music Awards, som sendes for første gang i Danmark den 27. maj.

Første gang på Disney Channel Danmark

Disneys helt egen prisoverrækkelse, Radio Disney Music Awards, er en af verdens største musikbegivenheder for hele familien. Og nu får showet for første gang nogensinde premiere på Disney Channel i Danmark. Blandt de optrædende stjerner er Sofia Carson, DNCE, Ariana Grande, Zara Larsson, Laura Marano, Sabrina Carpenter og mange flere.

Husker du disse børneprogrammer?

Svimlende 238 millioner fans verden over har stemt på, hvem der skal vinde årets berømte Radio Disney “ARDY”-statuette. Under showet tages seerne med på den røde løber, ser de smukke kjoler, kommer med til eksklusive backstage-optagelser, møder de nominerede, og følger naturligvis de fantastiske optrædener. Og sidst, men ikke mindst, vil de opleve prisoverrækkelserne.

Taylor Swift, Fifth Harmony, One Direction, Justin Bieber og up and coming Tori Kelly, er blandt de mange nominerede i showets helt særlige kategorier som: bedste sang at danse til, bedste kærlighedssang, kunstner med det bedste smil, Radio Disneys mest omtalte kunstner og ikke mindst årets bedste sang, der gør dig glad.

Julie Bjerre: – Det er lidt svært

Julie Bjerre har fået opgaven at kommentere hele showet – fra kjolerne og jakkesættene på den røde løber til musikken og vinderne. Det er især musikken, der er Julies styrke.

– Musikken er mit hjørne, siger hun til kendte.dk.

Showet bliver ikke sendt live, men det var stadig en udfordring for Julie at være den danske vært. Hun er en del af det nordiske trekløver, hvor hende medværter er fra Sverige og Norge og også er med i The Club.

– Der er ikke noget manuskript, så man skal bare være sig selv, siger hun.

Hvem glæder du dig mest til at se optræde?

– Sara Larsson. Hun er jo vores repræsentant fra Norden. Det er lidt vildt, at hun er med blandt alle de store amerikanske musikere.

Ny iPhone 7 ude: Ingen vidste dette ville ske

Selvom hun selvfølgelig ikke vil ud med, hvem der løber med priserne, kan hun dog afsløre, at hun fik sine forhåbninger indfriet.

Showet bliver vist på Disney Channel den 27. maj klokken 16.00.

Del din kommentar

Forsiden lige nu