Her kommer Saturday Night Fever

tirsdag d. 26. april 2016 kl: 6. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Netop som Aarhus skal være kulturhovedstad kommer musicalen Saturday Night Fever til byen

Flere end 15.000 fans har krævet det på facebook. Nu er det officielt. Saturday Night Fever – The Musical kommer til Jylland. Det er lykkes Musikhuset at sikre sig den stjernebesatte musical-version af filmklassikeren, når den i 2017 for første gang nogensinde opføres Danmark.

– Vi er vildt stolte over at kunne præsentere Saturday Night Fever som vores næste store musicalsatsning. Filmen er ikonisk, musikken fantastisk fængende, og vi glæder os til at bringe diskofeberen til Aarhus. Et år før premieren i Falconer har musicalen allerede solgt 40.000 billetter. Derfor er der ingen tvivl om, at der også bliver rift om pladserne i Aarhus. Vi tror på, at musicalen kan tiltrække publikum fra hele Jylland og Fyn, og at den bliver en af de helt store folkelige publikumsmagneter i kulturhovedstadsåret 2017, siger programchef i Musikhuset Mette Kier i en pressemeddelelse.

Stjernebesat hold

Saturday Night Fever – The Musical med Silas Holst, Amalie Dollerup, Bodil Jørgensen og Allan Olsen i spidsen får Aarhuspremiere 19. maj 2017. Det stjernebesatte hold skruer i maj op for diskofeberen ved ti forestillinger i Musikhusets Store Sal. Billetsalget begynder fredag den 29. april klokken 10.00 på Musikhusets hjemmeside.

Husker du disse børneprogrammer?

Med Saturday Night Fever fortsætter Musikhuset det succesfulde samarbejde med The One and Only Company om at bringe store musicals til Aarhus. Senest i 2015 med megasuccesen Dirty Dancing – The Musical, der solgte flere end 40.000 billetter og spillede 26 udsolgte forestillinger i Musikhusets Store Sal. Tidligere har samarbejdet bragt publikumsmagneter som Den eneste ene, Elsk mig i nat og Grease til smilets by.

Ny iPhone 7 ude: Ingen vidste dette ville ske

Ikonisk musical

Saturday Night Fever – The Musical er baseret på filmklassikeren af samme navn fra 1977. Det er både en stor og festlig musical og samtidig en bevægende, humoristisk og tankevækkende historie om den rastløse ungdom i New York i slut-70’erne – om drømme, venskab og ung kærlighed. Det er også en historie om familie, tab og svigt, og det hele er tilsat nogle af pophistoriens allerstørste hits og de fedeste grooves man kan drømme om på en teaterscene.

Musicalen havde verdenspremiere på West End i 1998 og har siden været opført i knap 40 forskellige produktioner over hele verden, fra Broadway over Johannesburg til Mexico City.

Del din kommentar

Forsiden lige nu