Konge sparket til hjørne af fodboldikon

tirsdag d. 2. december 2014 kl: 9. 54 Af: Ritzau Fokus
 

Den svenske konge havde efter sigende glædet sig til at møde den berømte fodboldspiller Zlatan Ibrahimović, som dog har meldt afbud til en middag med det svenske kongepar.

Den svenske konge havde efter sigende glædet sig til at møde den berømte fodboldspiller Zlatan Ibrahimović, som dog har meldt afbud til en middag med det svenske kongepar. Foto: Francois Mori/AP

Den berømte svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimović har meldt afbud til at spise middag med den franske præsident og svenske konge.

Nej tak, lød det prompte svar fra den professionelle fodboldspiller Zlatan Ibrahimović.

20 klager over Kevin Spacey på teater

Invitationen, som den berømte PSG-spiller takkede nej til, er ellers ifølge protokollen noget af det fineste, den franske republik kan byde på.

Den svensk-fødte Zlatan Ibrahimović var nemlig inviteret til at spise middag med selveste den franske præsident François Hollande og hans gæster kong Carl Gustaf og dronning Silvia af Sverige. Det skriver det franske sportsmagasin L’Equipe.

Middagen, som finder sted onsdag den 3. december, kulminerer imidlertid med en anden vigtig begivenhed for den 33-årige Zlatan. Her skal hans franske klub, Paris Saint-Germain, nemlig spille udekamp mod Lille.

En begivenhed der, for den kontroversielle fodboldspiller, tilsyneladende rangerer over krystalglas og franske delikatesser i royalt selskab i Élyséepalæet ved Champs-Élysées i Paris.

Den royale middag er en del af et tre dage langt statsbesøg i Frankrig, som denne gang har særligt fokus på det svensk-franske samarbejde omkring miljø- og energispørgsmål.

Således vil kong Carl Gustaf og dronning Silvia onsdag lægge ud med at indvie den internationale højniveaukonference om miljø og energi, som Frankrig og Sverige har arrangeret sammen.

Statsbesøget, som gennemføres under overskriften “La Suède en lumière” (Sverige i lys), har også temaerne kultur og integration på dagsordenen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu