Kongehus afslører titel på ny prinsesse

mandag d. 18. maj 2015 kl: 10. 43 Af: Ritzau Fokus
 
Prins Carl Philip og hans kommende hustru Sofia Hellqvist siger ja til hinanden i kirken den 13. juni.

Prins Carl Philip og hans kommende hustru Sofia Hellqvist siger ja til hinanden i kirken den 13. juni. Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT/AP

Sofia Hellqvist får officielt titlen som svensk prinsesse, når hun i næste måned gifter sig med prins Carl Philip.

Når hun den 13. juni siger ja til sin drømmemand i kirken, siger hun samtidig også ja til en hel del ansvar.

Carl og Sofia på bryllupsrejse: -Vi er så lykkelige

For Sofia Hellqvist, der skal giftes med den svenske prins Carl Philip, får officielt tildelt titlen som prinsesse af Sverige, når det royale bryllup har stået.

– Hans majestæt kongen har besluttet, at frøken Sofia Hellqvist efter brylluppet kommer til at blive en del af den royale familie, når hun modtager den officielle titel som Hendes Kongelige Højhed prinsesse Sofia, hertuginde af Värmland, lyder det i en pressemeddelelse fra den svenske rigsmarskal Svante Lindqvist.

Men før den kommende prinsesse modtager sin nye titel, har hun lige et ekstravagant bryllup, der skal overstås.

Prins Carl Philip og hans kommende hustrus bryllupsweekend bliver skudt i gang allerede fredag den 12. juni, hvor parret vil holde en middag kun for særligt inviterede gæster.

Dagen efter skal det unge par så sige ja til hinanden i slotskirken i Stockholm, inden de holder deres bryllupsfest på det svenske kongelige slot.

Se alle de smukke bryllupsfotos fra Sverige

Og meget tyder på, at det bliver en fest, som de deltagende gæster sent kommer til at glemme. I hvert fald har prins Carl Philip hyret den verdenskendte svenske dj Avicii til at sætte gang i gæsternes dansesko.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu