Kongehus forsikrer: De royale har travlt trods sommeren

tirsdag d. 15. august 2017 kl: 10. 35 Af: Ritzau Fokus
Kungafamiljen_Solliden_juli2016_Foto_Anna-Lena_Ahlström_kungahuset.se
Selv om den svenske kongefamilie har en meget tom kalender i uge 33, er familien i fuld sving med de royale forpligtelser og forberedelser til efteråret. Foto: Anna-Lena Ahlström, Kungahuset.se (Arkivfoto)

Selv om den svenske kongefamilie har en meget tom kalender i uge 33, er familien i fuld sving med de royale forpligtelser og forberedelser til efteråret.

Sommeren går snart på hæld, og for det svenske kongehus betyder det, at forberedelserne til efteråret allerede er i gang.

I uge 33 har den svenske kongefamilie ifølge kongehusets officielle kalender ingen officielle planer før søndag den 20. august, hvor landets regentpar, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, deltager i en festkoncert.

Kongefamilie har alligevel travlt

Men kongefamilien ligger ikke på den lade side, men har travlt og er i fuld sving med forpligtelserne, forsikrer det svenske kongehus’ informationschef, Margareta Thorgren.

– Lige nu forbereder den kongelige familie sig til efterårets opgaver og et intensivt program, siger hun til Svensk Damtidning.

Konge hjælper kræftsyg dreng: Se hans smukke gestus

Af det svenske kongehus’ officielle kalender fremgår det, at de første efterårsplaner allerede er på plads.

Kronprinsesse Victorias mand, prins Daniel, skal blandt andet deltage i Idrættens Dag den 10. september.

Den 14. september deltager kong Carl Gustaf og kronprinsesse Victoria i en sikkerhedskonference, mens dronning Silvia samme dag skal indvie en kongres for neuroradiologer.

Se billederne: Disse kendte og kongelige fejler det samme som kronprinsen

Det svenske prinsepar går dog et ganske særligt efterår i møde. Prins Carl Philip og prinsesse Sofia venter deres andet barn til september. Parret har allerede prins Alexander, der kom til verden i april 2016.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu