Kongehuset raser: Avis misbruger Mary

torsdag d. 29. oktober 2015 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Daily Mail har ifølge kongehuset misbrugt kronprinsesse Mary groft. Foto: Elo Christoffersen

Daily Mail har ifølge kongehuset misbrugt kronprinsesse Mary groft. Foto: Elo Christoffersen

Den britiske avis Daily Mail har i en artikel skrevet, at kronprinsesse Mary fejder med sine søskende. Kongehuset svarer nu igen

Under overskriften “Er prinsesse Mary af Danmark involveret i en bitter familiefejde? Den royale er udeladt fra familiens ferieplaner, og hendes bror poster kryptisk Facebook-besked om “hende, der ikke vil blive nævnt”” har Daily Mail beskrevet en fejde, der angiveligt skulle være mellem kronprinsesse Mary og hendes søskende.

Kronprinsesse Mary må træde til: Frederik tvunget til afbud

Ifølge avisen, som har 11 millioner læsere hver dag, er Mary ikke længere på talefod med sin søster, og broderen gad ikke engang spørge, om Mary ville med på ferie.

Kongehuset raser

Ifølge BT siger Kongehuset, at der er tale om groft misbrug:

– Vi konstaterer, at der er tale om et åbenlyst misbrug. Det er desværre alt for nemt at lave falske profilsider, og i det her tilfælde er det brorens identitet, der er blevet misbrugt, siger Lene Balleby til BT.

Kronprinsesse Mary i sorg

Artiklen på Daily Mail er publiceret mandag, og henviser til en Facebook-post, der angiveligt skulle være skrevet af Marys bror, John Stuart Donaldson, i august 2014.

Det er kun få uger siden, Kongehuset var ude med et krav om, at Her og Nu skulle bringe en berigtigelse af historien om, at prinsesse Marie havde været i Litauen og få opereret bryster.

Del din kommentar

Forsiden lige nu