Kongehuset reagerer på misbrug af Mary

søndag d. 2. august 2015 kl: 15. 35 Af: Uffe Dahl
 
Firma hævder at have fundet "hemmeligheden" bag kronprinsesse Marys skønne og ungdommelige ansigt. Foto: Elo Christoffersen.

Firma hævder at have fundet “hemmeligheden” bag kronprinsesse Marys skønne og ungdommelige ansigt. Foto: Elo Christoffersen.

Hjemmeside, der roser anti-rynkecreme får nu det danske kongehus på nakken: Det er ikke tilladt at bruge den kongelige familie i reklamer, lyder det fra hoffets kommunikationschef

Kronprinsesse Mary har “angiveligt” afsløret sin hemmelighed til at bevare et ungdommeligt og smukt ansigt.

Ifølge eb.dk “afslører” hjemmesiden relaxbeautyspa.com nemlig Marys hemmelighed.

“Efter års forsøg på at finde hendes anti-rynke trick, fik en insider kilde endelig afsløret det udelukkende til os – og det er en, som kloge kvinder rundt om i verden hemmeligt bruger på deres hud”, skriver det tvivlsomme firma på sin hjemmeside – en hjemmeside der ifølge eb.dk hører hjemme i Panama og som det ikke er lykkedes at få kontakt til bagmændene bagved.

Kronprinsesse Mary må træde til: Frederik tvunget til afbud

Kongehuset tager affære

Kontakt til det danske kongehus var imidlertid ikke noget problem og her slår kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, fast:

– Det er ikke tilladt at gøre brug af den kongelige familie i reklamer og markedsføring, hvilket den pågældende hjemmeside vil blive gjort opmærksom på.

Til det tvivlsomme firma, der misbruger kronprinsesse Mary i et forsøg på at sælge anti-rynkecreme, kan vi godt afsløre Marys hemmelighed: Hun er født naturlig smuk! (Y)

Kronprinsesse Mary i sorg

Posted by Bevar Kongehuset on 2. august 2015

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu