Kongelig krise? Prinsen har sat husprisen ned

tirsdag d. 12. december 2017 kl: 13. 16 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Prins Joachim er blevet så træt af sin franske perle af et sommerhus, at han har sat prisen ned med lidt mere end to millioner kroner. Huset ligger en lille times kørsel fra Middelhavet og den franske riviera.

De senere år har prins Joachim efter sigende klaret sig ganske fortrinligt på boligmarkedet.

Ikke mindst salget af sit slot i Møgeltønder sendte en del millioner kroner ind på kontoen hos prinsen.

Joachim er i dag bosat i hovedstadsområdet sammen med sin hustru Marie – men han er også indehaver af en sommerresidens i det sydfranske.

Prins Joachim tilbage på Schackenborg: Det er en oase

Har ikke samme held

Og her tyder meget på, at han ikke har helt samme held – eller dygtighed – i sprøjten, som han har haft i tidligere hushandler.

I hvert tilfælde skriver Ekstra Bladet, at prinsen har set sig nødsaget til sænke prisen med mere end to millioner kroner.

Det er immervæk også en slags penge – men det skal naturligvis sættes i forhold til, at prisen for herlighederne ligger på 14 millioner kroner.

Køles ned midt i varmen

Helt eksakt er det store hus til salg for 1.895.000 euro – hvilket reelt svarer til 14,1 millioner kroner – men mon ikke den franske mægler er til at handle med?

Det er ikke oplyst på mæglerens hjemmeside, hvor stort huset er i kvadratmeter, men billederne vidner om, at der er masser af albuerum til selv en ganske stor familie.

Og ifølge Ekstra Bladet er huset på 362 kvadratmeter.

Der er intet mindre end fem soveværelser og fem badeværelser – og udvendigt er der naturligvis en svømmepøl, så man kan kølnes i det varme klima.

Købte grunden med Alexandra

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Joachim og Marie ivrige efter at komme af med deres franske sommeridyl, som blev bygget færdig i 2012.

Grunden blev købt, mens Joachim stadig var gift med ekskonen, Alexandra.

Huset beskrives yderst eksklusivt – og hele herligheden er placeret på en næsten 7000 kvadratmeter stor grund med pinjetræer.

Se de søde billeder: Danske prinser og prinsessers første skoledag

Huset ligger i byen Montauroux, hvorfra afstanden til den nærmeste lufthavn (Nice, red.) er omkring 60 kilometer.

Du kan tjekke huset ud her – og der er også kontaktdata, så du kan aflevere et bud.

Del din kommentar

Forsiden lige nu