Kongeligt britisk bryllup bliver et af de dyreste nogensinde

fredag d. 30. marts 2018 kl: 8. 08 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Når prins Harry får sin Meghan Markle lørdag den 19. maj, så vil det blive en bryllupsfest, hvor der ikke er sparet på noget. Festlighederne forventes at koste over 300 millioner kroner.

Det er næppe et chok af de helt store – men når prins Harry får sin Meghan, og de begge har sagt “I Do”, så er der lagt i ovnen til en af de dyreste bryllupsfester i nyere tid.

Derfor lader royal familieforøgelse vente på sig

Det skriver britiske The Telegraph, som også har regnet sig frem til, at regningen mindst bliver på 32 millioner britiske pund.

Det svarer i runde tal til 300 millioner kroner – og dermed tegner brylluppet mellem de to smukke unge mennesker sig til at blive et af de ti dyreste bryllupper nogensinde.

Dyrere end brormands bryllup

Det er firmaet Bridebook, som har forsøgt at sætte tal på prins Harry og Meghan Markles bryllup, der altså løber af stabelen lørdag den 19. maj.

Bridebook gør sig i bryllupsplanlægning og den slags.

De reelle budgetter og udgiftsposter er ikke noget, som bliver offentliggjort, men det antages, at prins William og hertuginde Kates bryllup kostede omkring 20 millioner pund – eller lidt under 200 millioner kroner.

Til sammenligning stak prins Charles og lady Dianes bryllup helt af.

Prins Charles betaler gildet

Langt hovedparten af udgifterne handler om sikkerhed i forbindelse med brylluppet – og kan altså ikke direkte tilskrives festlighederne.

Faktisk netmediet Royal Central, at selve bryllupsfesten inklusive mad, tøj og diverse koster omkring to millioner britiske pund.

Meghan afslører helt speciel hemmelig detalje om sin brudekjole

Dén del af regningen står prins Charles for – mens de britiske skatteydere formentlig kommer til at sluge resten af udgiften over skattebilletten.

Så det er bare med at nyde det, når festen går i gang om under to måneder.

Del din kommentar

Forsiden lige nu