Kongeligt velkommen til Legolands sæson nummer 50

lørdag d. 24. marts 2018 kl: 15. 06 Af: Jørgen Rosengren

Tre prinser og to prinsesser. Mindre kunne ikke gøre det, da Legoland slog dørene op for sæson nummer 50.

Fint skal det være, når der hidkaldes til 50-års fødselsdag. Sådan var det også lørdag formiddag i Billund: Legoland slog nemlig i dag – lørdag 24. marts – dørene op for sæson nummer 50.

Og det var ikke blot fødselaren, der var fin i dagens anledning; også gæstelisten glitrede en ekstra smule.

Klokken 10 kunne prins Joachim, prinsesse Marie, prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena så trykke på Lego-knappen der åbnede portene ind til den, nu, ‘midaldrende’ have.

I sidste øjeblik

Det var ud over at være sæson nummer 50 også dagen, hvor den helt nye rutchebane “Flying Eagle” – i sidste øjeblik – blev indviet. Også den ære tilfaldt de kongelige.

– Vi er rigtig glade for, at vi nåede det, og blev klar til indvielsen i dag. Det er ingen hemmelighed, at vi har kæmpet med en meget sen vinter, og derfor er området omkring rutsjebanen heller ikke helt færdigt endnu, men det kommer lige så stille i løbet af de kommende uger, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Prinsesse Marie protektor for fond, der uddeler udstyr til narko-sex

Efter den officielle del af åbningen, havde de royale gæster omkring 1½ time, hvor de kunne gå rundt i parken og prøve forlystelser. Herefter gik turen tilbage til København.

Spæd start

Lego valgte i sin tid at åbne Legoland på grund af de mange forespørgsler fra folk, der gerne ville se fabrikken.

Se programmet: Det skal kongehuset lave resten af sommeren

Dengang var det planen, at der skulle være to ansatte; En til at feje og en til at servere kaffe. Det holdt dog ikke længe og ifølge Legoland arbejder der nu mere end 1000 sæsonarbejdere i parken.

Kendte.dk sendte sin fotograf i Legoland. De mange billeder kan du se i galleriet over artiklen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu