Kongen af pop på vej ned

torsdag d. 21. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Michael Jackson, the king of pop, mister sin berømmelse lidt efter lidt. Så nu hvor han måske bliver erstattet, åbner han sin forlystelsespark Neverland for offentligheden. Jackson har også været igennem meget de sidste måneder, han har været igennem utallige retssager, og kæmper for, at folk stadig vil holde af ham.

Krigs- og filmhelt er død: Han blev kendt i ikonisk rolle Udnævnt af dronningen: Havnet i grusomt skænderi

Ved indgangen til Neverland kan man på et skilt læse:” You will wish that this day could last forever. Be one of the privileged few who have ever personally experienced this extraordinary and magical oasis.” Og det skulle også helst føles som mere end en dag til den pris det koster at komme ind. Det koster ikke mindre end 5000$ at besøge Neverland.
De 250 gæster vil kunne besøge selve tivoliet, spille arkade, zoologisk have og biografen, for de 5000$. Desuden er der i prisen inkluderet en overdådig frokost og middag. Gæsterne vil også modtage en plakat fra Michaels ikke udgivet velgørenheds single What More Can I Give?. 1000$ ud af de 5000$ for billetprisen, vil gå til et ukendt velgørenhedsprojekt.

Folk undrer sig over, hvor de sidste 4000$ bliver af. En kilde siger, at de går lige ned i Michaels egen lomme. Han står til at tjene en million på gæsternes besøg i Neverland Ranch, og der er ingen garanti for, at Michael selv vil være der under besøget. Michael håber også, at besøget vil hjælpe ham til, at komme af med grunden. Neverland Ranch har ikke været andet end en økonomisk klods om benet fra start af, og nu håber han, at han lettere vil kunne komme af med den! Måske går alle invitationerne til ejendomsmæglere, hvem ved…

Del din kommentar

Forsiden lige nu