Kongens barnebarn lever et liv uden for rampelyset

onsdag d. 31. januar 2018 kl: 17. 44 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Hendes moster er dronning Elizabeth og hendes morfar var kong Georg den 6.. Men 53-årige Lady Sarah Chatto har ikke travlt med at dyrke de bonede gulve og de royale rammer. Hun tager gerne bussen op på slottet.

Det er ikke alle med blåt blod i årerne, der har trang til at leve det tilsyneladende søde royale liv. Kongens barnebarn lever et liv uden for rampelyset.

I England finder vi nemlig Lady Sarah Chatto, hvis navn nok ikke får særligt mange klokker til at ringe herhjemme – med mindre man virkelig er inde i det britiske kongehus.

53-årige Sarah har ikke travlt med at dyrke de bonede royale gulve – selv om hun er yngste barnebarn efter konge Georg den 6. og dronning Elizabeth.

Det skriver det norske medie Se & Hør.

Levede i skyggen af søsteren

Sidstnævnte må ikke forveksles med den nuværende britiske dronning, der selvsagt også hedder Elizabeth. Det er hendes mor.

Og Sarah Chatto er niece til den nuværende dronning Elizabeth – hvis søster, prinsesse Margaret Rose – var mor til Sarah Chatto.

Historien om Margaret Rose er lidt speciel – for hun levede altid i skyggen af sin storesøster, der blev dronning i en alder af bare 25 år.

Og som altså fortsat er dronning på 66. år.

Moderen måtte afbryde forholdet

Alligevel skabte Margaret Rose sine egne overskrifter i pressen.

Hun blev nemlig kendt for at have et forhold til en mand, der var 15 år ældre end hende selv – samtidig med at han var fraskilt.

Det gjorde de bare ikke: Sådan har stjernerne dummet sig foran de kongelige

Og det kunne man ikke i 1950’erne – så i 1955 måtte prinsessen afbryde forholdet.

Senere valgte hun at gifte sig med fotografen Anthony Armstrong-Jones – og de fik to børn. Sønnen David og datteren Sarah.

Lever et stille og roligt liv

I dag er Lady Sarah Frances Elizabeth Chatto – ja, det er hendes fulde navn – 53 år og nummer 21 i arverækkefølgen.

Og på trods af, at hun er dronningens niece, så lever hun et stille og roligt liv med ægtemanden Daniel Chatto og deres to sønner, Samuel på 21 år og Arthur på 18 år.

Ifølge britiske medier tager hun gerne offentlig transport og er ligeledes set på gåben til og fra Kensington Palace.

Er meget afholdt af dronningen

Sarah Chatto havde et meget nært forhold til prinsesse Diana – og er også gudmor til prins Harry.

I tv-dokumentaren “Elizabeth at 90: A Family Tribute”, som blev sendt for et par år siden, kom det frem, at Sarah Chatto er meget afholdt af den britiske dronning.

Kongehuset i chok: Dronningens læge dræbt

Ikke mindst efter prinsesse Margarets død i 2002.

Læs mere om Lady Sarah Chatto her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu