Kongens gamle palæ sat til salg

fredag d. 3. juni 2016 kl: 8. 25 Af: Elo Christoffersen
 

Det koster 21,5 millioner kroner at overtage Kong Christian den niendes gamle villa.

Hvis man er besat af kongehuset, så er der nu en unik mulighed for i fremtiden at føle sig en lille smule mere royal. Kong Christian den niendes gamle palævilla på Jægersborg Allé i Gentofte er således sat til salg. Det skriver boligsiden Boliga.

Det kræver dog en betragtelig sum at blive ejer af den tidligere kongevilla med det beskedne navn Lille Bernstorff Slot – ej at forveksle med det ‘rigtige’ Bernstorff Slot lidt længere nede ad Jægersborg Allé.

Udbudsprisen er intet mindre end 21,5 millioner kroner for de 541 kvadratmeter bolig, der er fordelt på to adskilte bygninger, oplyser mægleren Ivan Eltoft Nielsen i annoncen.

Disse ti kendte har fået dyr opkaldt efter sig

På kongelige hænder i over 100 år

Kong Christian den niende, der regerede i Danmark fra 1863 til 1906, købte villaen, og siden da var den på kongelige hænder i mere end 100 år. I den periode har der efter sigende været besøg fra en lang række prominente mennesker fra ind- og udland – herunder selveste H.C. Andersen.

Seks danskere blandt verdens rigmandselite

I dag er den privatejet og har tidligere været udbudt som lejebolig. Den nuværende ejer forsøgte sidst at sælge Lille Bernstorff Slot i januar 2015, skriver Boliga.

Se billederne øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu