Kongsted og Morten Breum er klar til bil-fest

lørdag d. 20. februar 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Danmarks Hurtigste Bil – DHB – afholdes i år for første gang i Padborg, og arrangørerne skruer op for musikken

Det handler mest om biler, men det handler også om at have en god fest, når der er Danmarks Hurtigste Bil på Padborg Park den 3.-5. juni. DHB afvikles i år af nye ejere, men stilen er den samme som de foregående mange år.

Husker du disse børneprogrammer?

– DHB-gængere har været vant til en god fest, og det kommer vi ikke til at ændre. Tværtimod, siger Holger Møller-Nielsen, der er arrangør af DHB, i en pressemeddelelse.

Hovednavnet på musikscenen til DHB er Morten, der bedst kendes med efternavnet Breum. Som en del af den internationale superliga af DJ’s ved han, hvordan en fest skal startes og holdes i gang.

Får følgeskab af kendte DJ’s

Morten bor til hverdag i Los Angeles, men rejser verden rundt for at spille. Internationalt er han Danmarks største DJ og han samarbejder blandt andet med David Guetta – det bliver ikke meget større.

I år krydser han Atlanten for at spille på blandt andet bilfestivalen DHB.

Ny iPhone 7 ude: Ingen vidste dette ville ske

Han får følge af Kongsted, der i den grad har slået sig fast som DJ og musikproducer. Han har vundet Danish DJ Award i Årets Mainstream i både 2010 og 2011, i 2014 vandt han tre priser og i 2015 fik han prisen for Årets Danske Artist.

DHB byder også velkommen til en der har været med på DJ-scenen så længe so m DHB har eksisteret , nemlig DJ Alligator, der har holdt dampen oppe i to årtier. Hans store gennembrud var The Whistle Song i 2000.

Del din kommentar

Forsiden lige nu