Kontroversiel komiker scorer topjob

tirsdag d. 27. oktober 2015 kl: 16. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Alt kan ske, når Ricky Gervais er vært.

Alt kan ske, når Ricky Gervais er vært. Foto: Paul Drinkwater/AP

For fjerde gang skal Ricky Gervais stå i spidsen for den prestigefyldte Golden Globe-prisuddeling, hvor han tidligere har forarget som vært.

Man har et standpunkt, til man tager et nyt, og det gælder i særdeleshed for Ricky Gervais.

Verdensstjerne skamroser dansk tv

Den 54-årige skuespiller og komiker har tidligere været vært for den prestigefyldte Golden Globe-prisuddeling, men svor i 2012, at han aldrig ville gøre det igen, efter den daværende præsident for brancheorganisationen Hollywood Foreign Press Association kritiserede Gervais for at gå over grænsen efter uterlige udtalelser om Jodie Fosters seksualitet og Justin Biebers faderskabssag.

– Jeg har sagt til min agent, at jeg aldrig gør det igen. Det er som at springe ud i faldskærm, skrev Gervais efterfølgende på sin blog.

Har fortrudt

Men nu har altså både Gervais og folkene bag uddelingen fortrudt, og mandag blev det meddelt, at den kontroversielle komiker bliver årets vært for den 73. udgave, der bliver afholdt den 10. januar 2016.

– Psssst! Han er tilbage, skriver Golden Globe til et billede af Gervais i silhuet med den gyldne statuette i hånden, mens de uddyber den overraskende beslutning i en pressemeddelelse, som blandt andre ABC News bringer.

– På den samme scene hvor han i sin tid bragte sin bitre sans for humor til Hollywood, er Ricky Gervais nu blevet udnævnt som årets vært for den 73. udgave af Golden Globe-prisuddelingen, skriver de om den britiske baryler.

Hårdtslående jokes

Gervais, der selv er Golden Globe-vinder for tv-serien “The Office”, er kendt for sine kontroversielle kommentarer og har flere gange forarget til prisshowet, som nu har tilgivet ham for blandt andet følgende jokes:

– Det bliver en vild aften med masser af fest og heftig druk – eller som Charlie Sheen kalder det: morgenmad.

– Robert Downey Jr. har lavet mange film, men de fleste kender ham fra afvænningsklinikker og fængsler.

– Jeg troede, at prisen for special effects ville gå til dem, der har retoucheret plakaten for den nye “Sex and the City”-film.

– Den næste på scenen er smuk, talentfuld og jøde åbenbart. Byd velkommen til Scarlett Johansson.

Komiker forsvarer grov Golden Globe-joke

– Johnny Depp, er du på stoffer? Det er bare en joke, for vi kender alle sammen svaret.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu