Kære Spears har mange navne

fredag d. 2. september 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears har fundet er nyt navn til sit ufødte barn. Der gik rygter om, at Britneys ufødte barn, der menes at være en lille dreng, skulle hedde Preston. Nu er der kommet nye rygter. Britney er åbenbart kommet ind i en Victoria Beckham fase og har udtalt, at hendes barn skal hedde London, fordi hun begyndte romancen for alvor med sin mand Kevin Federline i London.

Stjålne Lennon-effekter dukket op i Berlin

Britney fortæller, at siden hun var en lille pige ville hun gerne have at hendes søn skulle hedde Sean Preston eller London Preston, og hun kan selv bedst lide det sidste. Hvis hun skulle få en datter, så kunne hun godt lide navnet Addison Shye.

Britney er sat til at føde til oktober, men efter en snak med sin mor, er hun så bange for de mange smerter omkring fødslen, at hun får det bedre ved ranken om at føde ved kejsersnit. Hun er ikke sikker på at det er det der kommer til at ske, men hun har på fornemmelsen at hun får en søn ved kejsersnit. Hun har ikke fået barnets køn at vide, men er altså sikker på at det er en søn.

Del din kommentar

Forsiden lige nu