Kæresten utilfreds

onsdag d. 26. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Rachel Stevens kæreste er utilfreds med, at hun smider for meget tøj. Rachels karriere har fået fart på, efter hun viste hendes nye image til verden. Jeremy Edwards udtaler: “Jeg synes ikke det er nødvendigt. Sidste dag da jeg åbnede The Sun, så jeg Rachel med brysterne presset godt op, og det følte jeg mig ikke godt tilpas med. Det ser ud som om, at den nemmeste måde for en ung pige at sælge plader på, er at smide tøjet og komme i alle bladene. Men jeg tror det er en meget farlig måde at blive kendt på.”

Han udtaler desuden, at han mener Rachel er en dygtig sanger, men han er bange for, at hendes image vil kaste en skygge over hendes sangtalenter. “Men mændene i habitjakker ser ud til at tro de ved hvad de laver, så det må vi bare følge med på.”

Det nørder Carl Emil Petersen med

Parret har holdt en pause, men er sammen igen. Dog er de ikke længere forlovede, og Jeremy udtaler, at han ikke kan se sig selv blive gift, før han fylder 35. Han er alt for barnlig, har store humørsvingninger, er selvcentreret, og har brug for at blive mere voksen, før han igen kan forlove sig, ellers ville det være spild af tid.
Rachel er 25 år og Jeremy er 32 år.

Del din kommentar

Forsiden lige nu