Krigerne flygtede

tirsdag d. 16. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Der blev lavet mere end 200.000 digitale krigere i den sidste film i The Lord Of The Rings trilogien, The Return Of The King. Peter Jackson ville have, at krigerne lignede almindelige skuespillere således, at man aldrig nogensinde ville kunne udpege dem blandt de virkelige skuespillere. Hver kriger skulle kunne tænke for sig selv. Jackson skulle have sagt til sine assistenter, at han ville have et slag som ingen før havde set, at alle krigere skulle tænke for sig selv, og at det var deres job at finde på noget.

Her er favoritten til at lave VM-sangen

Det gjorde de så. Special effects designer Richard Taylor udtaler, at de lavede en massiv kode til slaget for at give mere end 200.000 soldater og 6000 heste individualitet. Hver soldat blev så i stand til, at vurdere situationen i forhold til et udvalg af militære handlingsmønstre, og derved handle ud derfra. De bestemmer selv hvordan de vil bekæmpe fjenden, bruge terrænet til deres fordel og forholde sig til forhindringer foran dem, ved brug af den intelligens de fik indkodet.

Men det hele var næsten ved at gå i vasken. Ifølge Richard Taylor brugte man de første to år på at forhindre krigerne i at flygte fra slagscenen. Man havde ikke formået at gøre deres computere dumme nok til ikke at desertere. Men efter lidt ekstra indkodning, blev slaget om Pelennor Fields trilogiens absolut største og flotteste slag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu