Drama i Norge: Kronprinsesses søn anholdt igen

Det er ikke umiddelbart oplyst, hvad baggrunden er

Offentliggjort Sidst opdateret

Norsk politi har anholdt Marius Borg Høiby, der er kronprinsesse Mette-Marits søn. Det bekræfter politiet i en pressemeddelelse, skriver nyhedsbureauet NTB.

Høiby blev anholdt fredag aften. Det er ikke umiddelbart oplyst, hvad baggrunden er.

- Oslo politidistrikt kan bekræfte, at Marius Borg Høiby er pågrebet af politiet, skriver pressechef Unni Grøndal lørdag formiddag.

- Vi vil i løbet af formiddagen komme tilbage med information om baggrunden for pågribelsen samt status i sagen i øvrigt.

Ønsker ikke at kommentere

Mediet VG har været i kontakt med Høibys forsvarer, som ikke ønsker at kommentere sagen.

Det har heller ikke været muligt for VG at få en kommentar fra det norske kongehus.

Den 27-årige Marius Borg Høiby blev i begyndelsen af august i år anholdt og sigtet for trusler og vold mod sin daværende kæreste.

I sidste uge blev det kendt, at kronprinsesse Mette-Marits søn har fået et polititilhold mod en ekskæreste. Der er tilsyneladende tale om den kvinde, der anmeldte Marius Borg Høiby for vold i august.

Efterforsker yderligere voldssager

Politiet i Norge efterforsker yderligere to mulige voldssager mod Marius Borg Høiby. Her er det to andre ekskærester, Nora Haukland og Julianne Snekkestad, der er de forurettede.

Der er endnu ikke rejst sigtelse mod Marius Borg Høiby i de to sager.

Selv om den 27-årige nordmand er søn af kronprinsesse Mette-Marit, er han ikke en del af det officielle kongehus i Norge.

Mette-Marit fik ham, før hun mødte kronprins Haakon og giftede sig ind i den norske kongefamilie.

Powered by Labrador CMS