Kristen Stewart knuser Robert Pattinsons hjerte!

fredag d. 27. juli 2012 kl: 9. 14 Af: Kendte.dk NY
 

Kan Kristen Stewart redde forholdet mellem hende og Robert Pattionson?

Tilbage i 2010 var der kilder tæt på Robert Pattinson, som forudså, at det blot var et spørgsmål om tid, før Kristen Stewart ville trampe på deres kammerats hjerte.

Flere forskellige kilder talte med Us Weekly på tidspunktet omkring den problematiske situation mellem parret, som begyndte at date tilbage i 2009 efter at have mødt hinanden på sættet til den første Twilight film.

Selv dengang fortalte Pattinson ’til sin nærmeste indercirkel’, at han ville ‘fri til Kristen’.

Filmfestival i Cannes er klar til ny æra efter MeToo

“Han har aldrig følt det sådan for nogen anden før,” kunne en kilde fortælle omkring den forelskede skuespiller.

Stewart var dog ikke lige så sikker omkring sine følelser for Rob.

“Han føler, at hun er den eneste ende. Men hun elsker ham ikke lige så meget,” kunne en af Pattinson kilderne fortælle.

Og selvom Stewart var ‘fuldstændig forgabt i ham – i det tidsrum,’ som kilden forklarede det.

Når alt kommer til alt, så var deres forhold ikke ‘det endegyldige’, på den måde, som det var – og formentlig stadig er – for den engelsk fødte stjerne.

Pattinson – hvis venner beskriver ham som ‘mere følsom og sensitiv’ end Stewart – fik snert af hans kærestes distancering, og frygtede at ‘hans følelser var mere seriøse end, hvad hendes var for ham.’

Efter at have været sammen i et år håbede Pattinson, at han kunne styrke sit bånd til Stewart ved at træde offentligt frem omkring deres romance – men Stewart var mere tilbageholden med at tage det skridt sammen.

“Det er synd for ham, fordi han er parat til at bekendtgøre sin kærlighed for hele verden, og det er hun ikke,” kunne kilden fortælle.

Faktisk var det ikke før oktober 2010 at Stewart endelig bekræftede deres forhold – ved et uheld.

Da hun snakkede med en journalist fra GQ kommenterede hun, mens hun var i England under optagelserne til Snow White and the Huntsmen, at hun håbede på at udforske landet lidt mere ‘fordi min kæreste er engelsk’.

Takket være den film, blev Pattinsons værste mareridt gjort til virkelighed.

Sendt i juli fik det amerikanske sladderblad Us Weekly fat i nogle fotos, hvor Stewart havde gang i nogle hede hyggestunder i Los Angeles, der involverede kysseri med Snow White instruktøren Rupert Sanders, som er en gift mand med børn.

I et øjebliks ukarakteristisk oprigtighed offentliggjorde skuespillerinden en meget bevægende udtalelse i onsdags, hvor hun undskyldte for sine handlinger og tilkendegav sin kærlighed til Pattinson.

Biseksuel Twilight-stjerne: -Jeg er ikke færdig med mænd

“Jeg er inderligt ked af den smerte og pinagtighed, som jeg har været skyld i for dem, der står mig nær og alle andre, som dette har påvirket,” sagde Stewart. – og fortsætter…

“Denne frygtelige dumhed har kostet mig det vigtigste i mit liv, nemlig den person, som jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg er så ked af det.” Udtaler en meget berørt Kristen Stewart.

Del din kommentar

Forsiden lige nu