Kristin vil adoptere

onsdag d. 15. marts 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kristin Davis gør det samme som sin karakter. I serien Sex And The City adopterede Kristin Davis’ karakter, Charlotte, en lille baby. Kristin har nu overvejet at gøre det samme.

”Jeg er i den alder, hvor jeg rent faktisk tænker på, at jeg endnu ikke har fået børn. Jeg tænker på det hele tiden. Jeg vil nok blive alenemor, men lige nu, ved jeg bare ikke hvad jeg skal gøre,” udtaler Kristin. Hun har ikke overvejet om det skal være kunstig befrugtning eller adoption, hvis hun ikke snart finder sig en mand.

Rystende resultat for Wilbeks Venstre i Viborg

Hvis hun vælger at adoptere, vil hun bestemt ikke være den første i Hollywood der har valgt dette. Angelina Jolie, Nicole Kidman og Calista Flockhart har alle startet deres familier ved hjælp af adoption.
Kristin Davis er aktuel i filmen The Shaggy Dog.

Del din kommentar

Forsiden lige nu