Kritiseret Winslet elsker sine numsekurver

tirsdag d. 17. marts 2015 kl: 19. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Denne krop tilhørende skuespillerinden Kate Winslet er blevet kritiseret meget for sine kurvede former.

Denne krop tilhørende skuespillerinden Kate Winslet er blevet kritiseret meget for sine kurvede former. Foto: Jonathan Short/JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Modsat sit skuespiltalent er Kate Winslet altid blevet kritiseret for sin kurvede krop. Men det rager den succesfulde superskuespillerinde.

Selv om hun er en af de mest respekterede skuespillere i filmverdenen, får hendes krop ikke altid samme respekt.

Den anerkendte skuespillerinde Kate Winslet er lige så kendt for sine kurvede former, der har fået mange både flatterende og mindre flatterende kommentarer om, hvorvidt man kan være på filmlærredet, når man ikke opfylder Hollywoods stringente kropsideal.

Hollywoodskuespillere genindspiller dansk filmhit

Men det er den 39-årige superskuespillerinde fuldstændig ligeglad med, fastslår hun i april-udgaven af magasinet In Style.

– Jeg kan virkelig sige nu, at jeg mere end nogensinde elsker det faktum, at jeg er kurvet, understreger Winslet, der for 16 måneder siden blev mor for tredje gang med sin tredje gemal, forretningsmanden Ned RocknRoll.

– Når jeg gennemgår, hvad andre mener om mig, bliver jeg nødt til at vælge en måde at håndtere det på. Jeg fik bryster, numse og en mand, der elsker mig, siger skuespillerinden om sin ofte meget diskuterede krop, der aldrig har været til hinder for andre end onde tunger.

– Jeg har altid kigget på, hvordan min karriere går. Og som jeg ser det, har jeg en utrolig tilfredsstillende og givende karriere, der har intet at gøre min størrelsen på min bagdel, understreger den Oscar-vindende skuespillerinde.

Winslet brød igennem i 1997 i det store kærlighedsdrama “Titanic” sammen med bedstevennen og skuespilleren Leonardo DiCaprio.

Husker du dem alle? 20 ting der fylder 20 i år

Siden er Winslet blevet en af verdens mest anerkendte skuespillerinder og er den yngste nogensinde til at få seks Oscar-nomineringer. I 2008 triumferede hun endelig, da hun modtog den gyldne statuette for hovedrollen i nazidramaet “The Reader.”

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu