Kronprins donerer sit eget blod

onsdag d. 3. december 2014 kl: 9. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Hvis man får brug for en bloddonation i Dubai, er der sandsynlighed for at modtage blod fra Dubais kronprins.

Hvis man får brug for en bloddonation i Dubai, er der sandsynlighed for at modtage blod fra Dubais kronprins. Foto: Uncredited/AP

Dubais kronprins, Sheihk Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, går i front og donerer selv blod i emiratets bloddonorkampagne.

Nu er der sandsynlighed for at få vaskeægte royalt blåt blod i årerne. I hvert fald hvis man bor i Dubai og har brug for en bloddonation.

Dubais kronprins, Sheihk Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, lagde sig nemlig på briksen som bloddonor og kickstartede kampagnen “Mit blod for mit UAE (de Forenede Arabiske Emirater, red.)”, som er en del fejringen af emiraternes nationaldag den 2. december.

Kronprinsen, der går under navnet Fazza, som er hans alias, når han udgiver digte, er særdeles flittig med at dele billeder.

Og med nålen i armen og en pose med sit eget blod i hånden viste han således sit blodige bidrag til kampagnen på et billede fra sin officielle Twitterkonto:

– Der er intet mere dyrebart end UAE, skrev Sheihk Hamdan til donorbilledet og fulgte op med et efterfølgende, opfordrende tweet:

– Vær med i bloddonerkampagnen “My Blood for My UAE” til Global Village, som er en del af festlighederne ved nationaldagen, den 3. og 4. december, lød budskabet fra Sheihk Hamdan.

Se billedet af den bloddonerende kronprins her: https://twitter.com/hamdanmohammed

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu