Kronprinsen fylder rundt: Joachim tvunget til afbud

tirsdag d. 22. maj 2018 kl: 19. 01 Af: Peter Koch

Prinsen har til gengæld skaffet en afløser.

Når Classic Race Aarhus bliver afviklet i den kommende weekend, bliver det uden deltagelse fra Hans Kongelige Højhed prins Joachim, der ellers er et fast indslag i den oktanrige begivenhed.

Dansk prins fejrede 10 års bryllupsdag: I dag har han fødselsdag

Prinsen har meldt afbud til Classic Race Aarhus og gjort det klart, at han ikke dukker op for at køre sin cremefarvede Lotus Cortina i 65-klassen. Det skriver Classic Race Aarhus i en pressemeddelelse.

Det bliver i samme pressemeddelelse afsløret, at prinsen selv har fundet en afløser, så selve bilen alligevel kommer på vejen i den kommende weekend. Danmarks første Le Mans-vinder, John Nielsen, har fået tilbuddet, og han har takket ja.

Fødselsdag

Årsagen til, at Joachim må skippe weekenden i Aarhus, ligger i familiære forpligtelser.

”I forbindelse med H.K.H. Kronprinsens 50 års fødselsdag er min og min families deltagelse i fejringen påkrævet, og jeg kan ikke være på flere steder på én gang,” siger H.K.H. prins Joachim i pressemeddelelsen. Han er ked af, at han ikke kan deltage i årets løb.

”Overfor de mange frivillige vil jeg gerne udtrykke min anerkendelse af netop deres store uselviske indsats for at holde Classic Race Aarhus øverst på den danske race-himmel,” lyder det fra prins Joachim.

Sidegesjæft giver underskud for prins Joachim

Arrangørerne har modtaget afbuddet.

”Vi er meget kede af Prins Joachims afbud, men vi har naturligvis stor forståelse for, at familien kommer i første række,” siger løbsdirektør Mike Legarth i pressemeddelelsen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu