Kronprinsen fylder rundt: Joachim tvunget til afbud

tirsdag d. 22. maj 2018 kl: 19. 01 Af: Peter Koch

Prinsen har til gengæld skaffet en afløser.

Når Classic Race Aarhus bliver afviklet i den kommende weekend, bliver det uden deltagelse fra Hans Kongelige Højhed prins Joachim, der ellers er et fast indslag i den oktanrige begivenhed.

Prinsen har meldt afbud til Classic Race Aarhus og gjort det klart, at han ikke dukker op for at køre sin cremefarvede Lotus Cortina i 65-klassen. Det skriver Classic Race Aarhus i en pressemeddelelse.

Det bliver i samme pressemeddelelse afsløret, at prinsen selv har fundet en afløser, så selve bilen alligevel kommer på vejen i den kommende weekend. Danmarks første Le Mans-vinder, John Nielsen, har fået tilbuddet, og han har takket ja.

Ung prins' liv tager markant drejning

Fødselsdag

Årsagen til, at Joachim må skippe weekenden i Aarhus, ligger i familiære forpligtelser.

”I forbindelse med H.K.H. Kronprinsens 50 års fødselsdag er min og min families deltagelse i fejringen påkrævet, og jeg kan ikke være på flere steder på én gang,” siger H.K.H. prins Joachim i pressemeddelelsen. Han er ked af, at han ikke kan deltage i årets løb.

”Overfor de mange frivillige vil jeg gerne udtrykke min anerkendelse af netop deres store uselviske indsats for at holde Classic Race Aarhus øverst på den danske race-himmel,” lyder det fra prins Joachim.

Prinseslot bløder: Så skidt står det til

Arrangørerne har modtaget afbuddet.

”Vi er meget kede af Prins Joachims afbud, men vi har naturligvis stor forståelse for, at familien kommer i første række,” siger løbsdirektør Mike Legarth i pressemeddelelsen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu