Kronprinsen skal på tur med lækker megastjerne: Det skal de lave

lørdag d. 1. september 2018 kl: 18. 59 Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Fodboldstjernen David Beckham bliver blandt deltagerne ved efterårets Invictus-games i Sydney. Her vil kronprins Frederik også deltage.

For nyligt blev det annonceret, at megastjernen David Beckham bliver blandt deltagerne, når Invictus Games løber af stablen i Sydney i oktober.

Det skriver Billed-Bladet.

Se billederne: Kronprinsen er tilbage efter sin operation

Beckham skulle være blevet udpeget som ambassadør Invictus Games, der er en række konkurrencer for skadede krigsveteraner.

Legene er arrangeret af den britiske prins Harry.

– Jeg har været så heldig, at møde og arbejde med mange i de britiske styrker samt veteraner og sårede gennem årene, og jeg er meget ydmyg over deres mod og deres mentale og åndelige styrke, som hver eneste af dem har vist, udtaler David Beckham i forbindelse med offentliggørelsen ifølge Billed-Bladet.

Frederik skal med

Tidligere har Se og Hør rapporteret, at den danske kronprins Frederik også vil være at finde blandt de mange besøgende til Invictus Games i Sydney i oktober.

Ifølge bladets oplysninger skulle Invictus Games være noget kronprinsen prioriterer højt, og han skulle derfor være fast opsat på at deltage, selvom rejsen alene kommer til at vare flere dage.

Det er derfor nærliggende at tro, at kronprinsen og David Beckham kommer til at møde hinanden flere gange i løbet af de 10 dage, Invictus Games varer.

Kronprinsen besøgte for nyligt en dansk træningslejr forud for Invictus Games. Her mødte han blandt andet krigsveteranen Pierre.

Efter smertefuld lidelse: Her er Frederiks første opgaver

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Veteran: Royal støtte betyder ekstremt meget

Del din kommentar

Forsiden lige nu