Kronprinsens ven har solgt en af Danmarks dyreste villaer

fredag d. 5. august 2016 kl: 10. 00 Af: Elo Christoffersen

Rigmand og kongelig ven Peter Warnøe har solgt sin millionvilla på Strandvejen.

Hvis din boligdrøm var et liebhaverpalæ med blandt andet vinkælder og biograf beliggende på en grund direkte ud til Øresunds blå bølger, så har du desværre forpasset chancen.

Kronprinsens ven Peter Warnøe har nemlig solgt sin 454 kvadratmeter store ejendom i Klampenborg. Det bekræfter ejendomsmægleren Kristian Lützau, som ikke har yderligere kommentarer til handlen, skriver Boliga.dk.

Villaen var udbudt til svimlende 77,9 mio. kr., hvilket gør den til den fjerdedyreste ejendom, der nogensinde har været offentligt udbudt i Danmark.

Pool og fitnessafdeling

Køberen får dog også noget for pengene. Villaen ligger på en 2.251 kvadratmeter stor grund direkte ud til vandet. De 454 kvadratmeter bolig indeholder 10 værelser, pool, fitness- og spa-afdeling med både dampbad, koldtvandsbad, jacuzzi og sauna.

Hele herligheden blev udbygget og istandsat af Peter Warnøe, da han selv købte den tilbage i 2006 for “kun” 35 mio.kr.

Se billederne: Kronprinsen er tilbage efter sin operation

Fjerdedyreste udbudspris

På trods af den tårnhøje udbudspris er der dog endnu et stykke vej til danmarksrekorden skriver Boliga. I 2014 kunne mægler Ivan Eltoft Nielsen sætte et pragtpalæ i Vedbæk nord for København til salg for intet mindre end 120 mio. kr.

For det beløb kunne man anskaffe sig en ejendom på 900 kvadratmeter med blandt andet et parkanlæg på 12.411 kvadratmeter med udsigt over Øresund. Ingen købere bed dog på, og efter et par måneder blev prisen sænket til 100 mio. kr.

Handlen af Peter Warnøes hus er endnu ikke tinglyst, så hvem der er køberen, og hvor meget denne har måttet slippe, er endnu ikke offentligt tilgængeligt. Men der er ingen tvivl om, at det, der tegner til at blive en af landets dyreste bolighandler nogensinde, er afsluttet.

Efter smertefuld lidelse: Her er Frederiks første opgaver

Brænder pengene i lommen?

I øjeblikket er der ingen villaer, der i udbudspris helt kan måle sig med Peter Warnøes pragtvilla.

Den dyrest udbudte ejendom i øjeblikket koster 65 mio. kr.

Del din kommentar

Forsiden lige nu