Kronprinsesse indvier ny skole

søndag d. 14. august 2016 kl: 9. 38 Af: Elo Christoffersen

Kronprinsesse Mary indvier på fredag en ny skole i Aarhus midtby.

Fredag den 19. august bliver en historisk festdag i Aarhus. Her indvier kronprinsesse Mary officielt Frederiksbjerg Skole, som er den første nye skole i Aarhus Midtby i et århundrede.

Det markante skolebyggeri har gennem de seneste par år sat præg på hjørnegrunden ved Skt. Anna Gade og Ingerslevs Boulevard på Frederiksbjerg. Elever, forældre og medarbejdere fra N.J. Fjordsgades Skole, bydelens dagtilbud og klubber har sammen med byens borgere ventet med spænding på at indtage området i skoletid og fritid, i hverdage og weekender.

Kronprinsesse Mary må træde til: Frederik tvunget til afbud

Indvier skole sammen med rådmand

Kronprinsesse Mary indvier skolen officielt sammen med Bünyamin Simsek, rådmand for Børn og Unge, der glæder sig til det kongelige besøg.

Kronprinsesse Mary i sorg

– Det bliver fantastisk at indvi skolen og dens udearealer officielt. Frederiksbjerg Skole er skabt, så den inviterer til at læring, gavn og glæde for alle dens brugere. Derfor er det mig en stor glæde, at Kronprinsesse Mary har sagt ja til at forestå indvielsen. Kronprinsessen deler med sit engagement i børns bevægelse og sit arbejde imod blandt andet mobning de værdier, som læringsmiljøet på Frederiksbjerg Skole står for, siger Bünyamin Simsek.

Arrangementet den 19. august er for elever og medarbejdere fra Frederiksbjerg Skole samt inviterede gæster.

Del din kommentar

Forsiden lige nu