Kronprinsesse Mary deltager i stort DR-gallashow

mandag d. 9. november 2015 kl: 11. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Kronprinsesse Mary. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Kronprinsesse Mary. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Kronprinsesse Mary deltager i stort DR-gallashow i Sønderborg 27. november lægger Sønderborg atter scene til et storslået DR-show, når Ultra Galla lader startskuddet lyde i Skansen. Kronprinsesse Mary deltager i premieren.

Når DR Ultra om tre uger ruller sit stort anlagt gallashow, D’Nice at være nice, ud over Danmark, så står premiereshowet i Sønderborg fredag 27. november i Broager Sparekasse Skansen. Her vil publikum kunne opleve en perlerække af kendte navne live, når Ultra-værterne Sofie Linde, Jacob Riising og Joakim Ingversen får følgeskab på scenen af blandt andre Wafande, Page Four, MGP-vinder Flora Ofelia, Bubber, Nikolaj Stokholm og Svenning.

Kronprinsesse Mary kommer

Premieren i Sønderborg har fornemt besøg i form af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, der vil overvære hele premieren og desuden optræde i et indslag i selve showet. Mary Fonden og Ultra Galla samarbejder nemlig igen i år ved denne gang at sætte fokus på ensomhed i det store Ultra Galla Show.

Kronprinsesse Mary må træde til: Frederik tvunget til afbud

– Forhåbentlig kan vores samarbejde med DR Ultra sætte gang i en snak om, hvordan ensomheden føles, og hvad man kan gøre for at komme ud af ensomheden, udtaler Helle Østergaard, direktør i Mary Fonden.
DR Ultra Galla er blot seneste skud på stammen af et mangeårigt samarbejde om stort anlagte DR-shows i Sønderborg, der tidligere har talt blandt andet Kronprinsparrets Priser, sidste års 1864-premiere og dette forårs Skolernes Sangdag. Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen er glad for dette samarbejde med DR.

– Vi er stolte af igen at huse en af DRs store satsninger, der oven i købet har så prominent besøg. Hele tiltaget “D’Nice at være nice” er et stærkt budskab, som det er vigtigt, at vi alle er med til at sprede, siger Erik Lauritzen.

Kronprinsesse Mary i sorg

Danmarks bedste kammerat

Ultra Galla handler om at være “nice”, hvilket Sofie Linde, Jacob Riising og Joakim Ingversen gør alt for at efterleve i det store show, der vil være spækket med musik, comedy og flotte priser. Med hjælp fra blandt andre Bubber, Nikolaj Stokholm og Svenning vil de kåre Danmarks bedste kammerat og hylde alle, der synes ‘D’ Nice at være Nice’.

Det bliver et festfyrværkeri for det gode kammeratskab, og børn og voksne kan glæde sig til at opleve Ultra Galla live i Sønderborg den 27. november. Billetter kan købes på www.drbillet.dk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu