Kronprinsesse Mary kindkysser under modeugen

fredag d. 7. august 2015 kl: 7. 15 Af: Ritzau Fokus
 
By Malene Birger modeshow ved Copenhagen Fashion Week 2016. Kronprinsesse Mary var gæst.

By Malene Birger modeshow ved Copenhagen Fashion Week 2016. Kronprinsesse Mary var gæst. Foto: HENRIK DAUGAARD JENS/POLFOTO

Kronprinsesse Mary var gæst ved Malene Birgers show under modeugen, og her var der flere ting, der faldt i den royale smag.

Modeugen i København er i fuld gang, og på torsdagens showprogram finder man blandt andet designer-brandet By Malene Birger, der længe har været en favorit i både kendiskredse og hos de royale.

Kronprinsesse Mary må træde til: Frederik tvunget til afbud

Ved showet torsdag eftermiddag, dukkede den danske kronprinsesse da også op for at se hvilke tendenser, vi skal regne med at klæde os i næste år.

Efter showet udtrykte kronprinsessen smilende sin begejstring.

– Jeg så et rigtigt smukt show, og det er dejligt at se, at det går fra styrke til styrke for Malene Birger, fortalte kronprinsesse Mary til Ritzau Fokus og uddybede, hvad det er, der tiltaler hende ved designet.

– Der er nogle rigtig gode kontraster, jeg godt kan lide, mellem pailletter og det mere nedtonede og afdæmpede i stilen, sagde kronprinsessen.

By Malene Birger-brandet har ry for at kunne lokke de kongelige til, og tidligere har både kronprinsessen og prinsesse Marie været gæst ved de eksklusive shows.

Kronprinsesse Mary i sorg

Denne gang blev showet afholdt på Lokomotivværkstedet i Københavns Sydhavn.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu