Kronprinsesse Mary præsenterer bog om unge mødre

fredag d. 10. november 2017 kl: 14. 20 Af: Ritzau Fokus
Kronprinsesse Mary præsenterer bog om unge mødre
Kronprinsesse Mary, her ved Hack4Girls-finalen i Papirhallen, præsenterer en bog om unge mødre ved Bogforum i dag. Foto: Henning Bagger/Scanpix

17 unge mødre fra 5 udviklingslande fortæller deres historier i en ny bog, som kronprinsesse Mary har skrevet indledningen til.

Fredag skal kronprinsesse Mary præsentere bogen #Childmothers ved Bogforum i Bella Center.

Kronprinsesse Mary må træde til: Frederik tvunget til afbud

Hun står nemlig bag indledningen i bogen, der handler om unge kvinder, der er blevet mødre i en meget tidlig alder.

17 piger fra 5 udviklingslande er blevet interviewet og fotograferet til bogen, der giver et indblik i de mange udfordringer, de unge teenagemødre står med.

Marys engagement

I indledningen skriver kronprinsesse Mary ifølge bogens forlag om sit eget engagement i at forbedre vilkårene for verdens kvinder og piger.

– Som protektor for UNFPA, FN’s Befolkningsfond, er kronprinsessen fortaler for retten til at kunne bestemme om, hvornår og med hvem, man vil have børn; for kvinders ret til at kunne føde uden at risikere liv og helbred; og for unges ret til at kunne udleve deres fulde potentiale, lyder det i præsentationen af bogen.

Kronprinsesse Mary præsenterer bogen klokken 14.30 på bogmessen.

Kronprinsesse Mary i sorg

Fotografierne i bogen er taget af Pieter ten Hoopen, men også kronprinsessen har bidraget til bogen med sine egne ikke tidligere offentliggjorte billeder, skriver saxo.com.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu